Annuleringsverzekering

Boek je bij je geboekte Mambo reis een annuleringsverzekering, dan is deze verzekering geboekt bij de Europeesche Verzekeringen!

Ev Logo Rgb 

Je hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat je halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens je vakantie.

Lees hier meer over de kortlopende annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met onze standaard Annuleringsverzekering ben je goed verzekerd, als je jouw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mis je een deel van je reis, bijvoorbeeld omdat je eerder naar huis moet? Dan ontvang je van ons een vergoeding voor iedere dag dat je niet van je reis hebt kunnen genieten. En heb je zelf je reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarom deze verzekering?

Door omstandigheden kun je gedwongen worden om niet aan een geboekte reis of vakantie te beginnen. Ook als je al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met de Annuleringsverzekering van de Europeesche ben je goed verzekerd tegen deze kosten.

Dekkingsoverzicht

Indien je de annuleringsverzekering bij de Europeesche Verzekeringen afsluit dan geldt het volgende dekkingsoverzicht:

  • Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden: kostprijs
  • Ziekenhuisopname (minimaal één overnachting): reissom per dag
  • Eerdere terugkeer om redenen genoemd in de voorwaarden: reissom per dag

Vanzelfsprekend zal er tot uitkering worden overgegaan indien je annuleert met een geldige reden. 

Scherpe premie

De premie bedraagt slechts 5,5% van de reissom + €3,50 poliskosten. De assurantiebelasting à 21% wordt berekend over de premie(inclusief poliskosten).
Neem voor een exacte berekening contact op met de afdeling reserveringen van Mambo.

Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na boeking worden afgesloten. Het geniet derhalve de voorkeur direct bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annuleringsverzekering annuleren?

Een reeds afgesloten annuleringsverzekering kunnen en mogen wij niet laten vervallen. Vul daarom je boekingsformulier zo zorgvuldig en volledig mogelijk in!

Waarom Europeesche Verzekeringen?

De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij ons ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie.

Coronavirus | Vraag & antwoord

Bij Europeesche geven we geen reisadvies, maar kunnen we er wel voor zorgen dat u onbezorgd en zonder verrassingen op vakantie gaat. Via deze link vind je antwoorden op veel gestelde vragen over de reisverzekering en annuleringsdekking van Europeesche.