Highlights van deze reis

  • Ronddwalen in Marrakech
  • Gastvrij ontvangen worden door locals
  • Slapen in de Sahara desert
  • Dromedaristocht in Merzouga
  • Hiken in de Todra kloof

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Marokko is ‘hot’!

Op slechts 4 uur vliegen land je in een totaal andere wereld. Ideaal voor een kort avontuur wat op je netvlies gebrand blijft staan! In 8 dagen laten wij jou Marokko in alle facetten beleven. Stel je open en laat je verrassen! Ontdek de hectiek van Marrakech, stijg tot grote hoogte in de Atlas, dwaal rond in een kasbah, hike in de Todra kloof en ga zandhappen in de Sahara woestijn! Wist jij dat een woestijn heel kleurrijk is? Met een kameel trekken we de woestijn in en overnachten in een tentenkamp. Als het niet te koud is kun je buiten gaan slapen. Zoveel sterren heb je nog nooit gezien.
De gastvrijheid van de Marokkanen maakt deze reis compleet. Zin in een kopje thee? Muntthee wordt in Marokko geschonken om gasten het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Het gemeenschappelijk drinken van thee schept een band en afspraken worden in Marokko met muntthee bezegeld. Hoe zoeter, hoe beter! Tijdens onze rondreizen in Marokko proberen we zo vaak mogelijk in contact te komen met de lokale bevolking. Zin in een voetbalwedstrijdje Mambo tegen Marokko? Of wil je liever op Marokkaanse wijze (dus zonder bestek) bij een familie thuis eten? In de Todra kloof kunnen we echt kennis maken met het lokale leven.

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis