Zweeds Lapland Wintervakantie 8 ...

Highlights van deze reis

  • Op avontuur door Lapland vanuit ons basiskamp (volpension)
  • Zie het noorderlicht met eigen ogen
  • Stap op de slee en ga op husky-tocht
  • Wak-zwemmen, ijsvissen en een wildernis-skitocht
  • Ga op sneeuwschoenwandeling en overnacht middenin het ruige landschap
  • Ontspan in de sauna en kruip ’s avonds gezellig bij het kampvuur
Foto's
Locatie

Trotseer Zweeds Lapland tijdens dé winterexpeditie van je leven!

Heb je altijd al het noorderlicht willen zien met je eigen ogen? Rendieren willen spotten in het wild? Of ben je écht toe aan een week vol actie, avontuur en van die momenten waarbij je mond openvalt van alle indrukken? Ga dan met ons mee naar het Doro Camp in Dorotea, middenin Zweeds Lapland. In een week tijd werk je zó je winter-bucketlist af. Wak-zwemmen, een husky-tocht en een overnachting midden in het ruige landschap van Zweden. Dit is nog maar het puntje van de ijsberg. Ontdek Lapland in de meest ideale periode van het jaar; midden in de winter.

Een week vol spanning en actie

Ook al kan je in Zweeds Lapland de stilte horen; de week zit vol actie, avontuur en uitdagingen. We gaan op avontuur door het winterwonderland van Europa en ontdekken al het moois wat hier te zien valt. Gaat het jou niet snel genoeg? Spring op de sneeuwscooter om met meer snelheid de prachtige omgeving te verkennen. Deze reis is perfect voor een avonturier als jij! Met deze wintervakantie haal jij het meeste uit je winter en is elke dag een nieuwe, onvergetelijke ervaring. 

Hoogtepunt na hoogtepunt

Dé ultieme Lapland ervaring beleef je tijdens deze week in Zweden. Op het Doro Camp overnachten we (op basis van volpension) in Zweedse stuga’s en bevinden we ons middenin het ruige winterlandschap. Ervaar de winter zoals je dat nog nooit gedaan hebt! Zo gaan we wak-zwemmen in het ijskoude water, een ski-tocht maken door de Zweedse wildernis en bezoeken we het husky centrum voor een hondenslee-tocht. Maar dat is nog maar het begin! Het noorderlicht staat uiteraard op jouw bucket list en tijdens deze reis ga jij dit met eigen ogen aanschouwen. Ook maken we een tweedaagse sneeuwschoentocht door het ruige landschap en zullen we overnachten in tenten. Wanneer we aan het eind van elke dag weer terugkomen op het basiskamp, kan je lekker ontspannen in de sauna of gezellig bij het kampvuur een drankje doen. 

Van het padje in Zweeds Lapland

In Zweeds Lapland ervaar je nog echte winters met écht veel sneeuw. Je zult elke dag weer iets doen wat je nog nooit gedaan hebt, je leeft namelijk een week lang middenin de natuur. We trekken de sneeuwschoenen aan en trotseren het ruige landschap. De échte adrenalinejunkies kunnen (optioneel) op de sneeuwscooters stappen en met wat meer snelheid op expeditie gaan, of leren driften op ijs tijdens het (optionele) ijs-rijden. De overnachting in de Zweedse natuur is natuurlijk hét hoogtepunt voor de bikkels in de groep. Denk jij dat je een nacht in een tent kunt doorbrengen en je eigen vis kan vangen en bereiden? Twijfel dan niet en ga mee naar Zweeds Lapland!

Switch & Cashback garantie 

Wij willen graag dat je met een gerust gevoel je vakantie kunt boeken en bieden omboek- en geld terug garantie. Lees op deze pagina de belangrijkste informatie over reizen met Mambo in coronatijd.