Flex je zomervakantie regelen

We zitten momenteel in een bijzondere tijd, waarvan de toekomst zich moeilijk laat voorspellen. Wij begrijpen dat het ook voor jou een onzekere tijd is, onzeker of je wel of niet op reis moet gaan, maar ook onzeker of je nu wel of niet die reis moet boeken.

Daarom hebben wij ons (om)boekings- en annuleringsbeleid tijdelijk aangepast. Deze flexibele voorwaarden gelden voor nieuwe boekingen op al onze reizen met vertrek t/m 31 oktober 2021.

Door deze flexibele voorwaarden geven wij je financiële zekerheid en alle vrijheid.  

✔ Corona voucher inwisselen

Ben je in het bezit bent van een Corona-voucher? Op de voucher staat een uiterste geldigheidsdatum. Tot deze datum kun je de voucher verzilveren en mag je een nieuwe reis bij ons boeken. Je mag na de vervaldatum van de voucher reizen. Enige voorwaarde is, dat binnen de geldigheidsduur van een jaar geboekt moet worden. Dit valt dan gewoon onder de SGR garantie. Vermeld jouw Corona-voucher code in het veld bijzonderheden. 

✔ Zonder verplichting

Jouw reservering wordt pas een definitieve boeking wanneer er besloten is, zowel vanuit de overheid als Mambo, dat de reizen uitvoerbaar zijn en door kunnen gaan. Dit hoor je uiterlijk 4 weken voor vertrek. 

✔ Boek nu, betaal later

Dit betekent dat je alleen de reserveringskosten van 30 euro* betaald en het restant van de reissom pas betaald 4 weken voor vertrek, wanneer we weten of jouw reis definitief door kan gaan.

✔ Geld terug garantie

Wanneer jouw reis niet doorgaat krijg je de aanbetaling binnen 14 dagen retour. Er worden geen vouchers uitgegeven.

Mocht het zo zijn dat binnen 4 weken tot aan de dag van vertrek jouw vakantiebestemming een negatief reisadvies (code oranje of rood) dan kijken we samen met jou naar een andere reis. Kunnen we geen geschikte reis vinden dan  krijg je het door jouw betaalde bedrag, binnen 14 dagen na de oorspronkelijke vertrekdatum, gegarandeerd retour. 

✔ Gratis omboeken

Op basis van beschikbaarheid kun je jouw reis kosteloos omboeken naar een andere bestemming uit ons programma of naar een andere periode. Dit kan tot 4 weken voor de vertrekdatum. 

✔ Kosteloos annuleren

Bij ons kun je jouw zomervakantie gewoon boeken, zodat jij verzekerd bent van een plekje op jouw favoriete bestemming.

Zie je het toch niet zitten? Dan kun je, zonder opgaaf van reden, tot 4 weken voor de vertrekdatum, jouw reis kosteloos annuleren. De aanbetaling ontvang je weer retour. 

* Plus verzekeringspremie en Calamiteitenfonds. Hiervoor gelden onze standaard boekingsvoorwaarden.

Uiteraard houden wij jou op de hoogte over de ontwikkelingen op de door jou gekozen bestemming.