Andalusie, 6 september - 20 september 2017

Michiel 12 Berichten 1349 Karma
Michiel plaatste dit 02 september 2017

Hoi Jill! Ik vertrek met de auto vanuit Vleuten, mn vader wilde wel rijden. Als je mee wilt rijden kan dit uiteraard maar dan moet je wel iets voor 5.00 in Vleuten kunnen zijn ;) Laat maar weten!

0
Michiel 12 Berichten 1349 Karma
Michiel plaatste dit 03 september 2017

We kunnen anders ook wel langs een handig punt in Utrecht rijden, welke wijk woon je?

0
Rianne 3 Berichten 1342 Karma
Rianne plaatste dit 04 september 2017

Hey allemaal,

Vandaag hebben we een mail gekregen met een paklijst voor de trekking naar Capileira - berghut Poqeira. Er staan een aantal spullen op die ik niet in mijn bezit heb, zoals een hoofdlampje, een veldfles van 1.5L, een lakenzak en trekkingstokken.

Ben ik de enige die niet op dergelijke gespecialiseerd materiaal heb gerekend? Ik moet morgen gewoon werken (en waarschijnlijk ook extra lang omdat ik zaken moet afronden voor mijn vakantie), dus ik heb niet meer de mogelijkheid om deze spullen morgen nog aan te schaffen. 

Verwachten jullie dat dat een probleem zal zijn, en zo ja, kan ik deze spullen dan misschien van iemand van jullie lenen?

Ik heb nog een mail teruggestuurd naar Mambo, maar ik verwacht dat daar morgen pas op gereageerd wordt.

Ik hoop dat een van jullie dit nog leest.

Groeten Rianne

0
Michiel 12 Berichten 1349 Karma
Michiel plaatste dit 05 september 2017

Hoi Rianne,

Zag het al staan ja.. Zelf heb ik veel ook niet en ik ga het nu ook niet meer kopen maar verwacht niet dat dat een probleem zal zijn. Ipv hoofdlamp kun je je mobiel gebruiken, ipv veldfles gewoon 1,5 L water mee en lijkt me sterk dat trekkingstokken echt nodig zijn. Lakenzak is wel chill want denk dat er geen dekens in die hutten liggen dan, maar je kunt natuurlijk ook een gewoon laken meenemen ;)

Groetjes Michiel

0
Michiel 12 Berichten 1349 Karma
Michiel plaatste dit 05 september 2017

Hoi Rianne, zie dat ik nog een extra lakenzak heb, ik neem het wel voor je mee dan!

Groetjes Michiel

0