Rondreis Griekenland | 13 dagen ...

Vanaf € 1.795,00 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Voor echte cultuur snuivers
  • Bezoek de beroemde kloosters in Meteora, het historische Olympia en het klassieke Athene
  • Ga op hikes door het bergachtige landschap of langs de indrukwekkende kustlijn
  • Ontspan en vier feest op het mooie eiland Corfu
  • Proef het échte Griekenland; meer dan Ouzo en Gyros!
Foto's
Locatie

Tijdens de Griekenland rondreis ervaar je de historie van dichtbij

Je denkt misschien dat je ondertussen wel weet wat Europa jou te bieden heeft, maar ook Europa heeft bijzondere geheimen die klaarliggen om ontdekt te worden! Griekenland kent veel meer dan enkel de parelwitte stranden, de cocktailbars en de luxe hotels. Wat dacht je van de oudheden die te ontdekken vallen in Athene en Olympia? Of de wilde rivieren in Zagori en de gezelligheid op de straten van Corfu?  Allemaal kanten van Griekenland die je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren; totdat je met deze rondreis mee ging natuurlijk!

Cultuur én avontuur

Voor zowel avonturiers als cultuur snuivers is deze reis een onmisbare belevenis. Hou je van actie? Ga dan mee raften, sluit aan bij één van de hikes of spring in een zeekayak. Doe je liever wat rustiger aan of wil je meer leren over de Griekse cultuur en geschiedenis? Ontdek dan de historische highlights in Athene of krijg een rondleiding over het terrein van de eerste Olympische Spelen. Zelfs als je gewoon zin hebt om op het strand te liggen met een cocktail is deze reis geschikt voor jou! Op Corfu nemen we een welverdiende pauze op het strand of op een boot, al kan je ook op pad gaan langs de heerlijke street food kraampjes in de stad of een echte Griekse kookles bijwonen.

Waar heb jij zin in?

Of je nou behoefte hebt aan actie, ontspanning, cultuur of avontuur; deze reis kan je invullen zoals jij wilt! Enkele activiteiten en ervaringen zitten standaard bij onze rondreis door Griekenland inbegrepen, maar daarnaast zijn er onwijs veel activiteiten tijdens de reis en voorafgaand aan de reis bij te boeken. De adrenalinejunkies kunnen bijvoorbeeld gaan raften of zeekayakken. Degene met behoefte aan ontspanning kunnen daarentegen kiezen voor een dagje op een boot of een tour door Olympia. Of als je van afwisseling houdt doe je natuurlijk gewoon van alles wat! 

Griekse historie van dichtbij

In Athene krijgen we al verschillende kansen om meer te leren over de Griekse geschiedenis. Zo kunnen we een tour doen langs alle historische hoogtepunten in de stad en krijgen we door een local een kijkje in het dagelijkse leven van een Griek in Athene. Naarmate we de reis verder vervolgen zullen we steeds meer gewend raken aan de Griekse levensstijl en leren we van de gastvrije en open mensen steeds meer over het land. Het verblijven in homestays zorgt er ook voor dat we het land écht ervaren als de Grieken dat zelf doen. Daarnaast zien we natuurlijk ook bijzondere bezienswaardigheden als het orakel van Delphi en de kloosters in Meteora.

Onze reisleiders nemen je mee op reis

Bij Mambo zit reizen in het bloed, wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Dat laten we niet graag aan anderen over! Soms slaan we linksaf waar anderen rechts gaan en kijken we altijd nog even om het hoekje of een straatje verder. Je weet maar nooit.

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis