Highlights van deze reis

  • Zie een andere kant van Griekenland en ga op avontuur!
  • Bezoek het historische Athene en andere indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals Meteora
  • Ga op hikes door het bergachtige landschap of langs de indrukwekkende kustlijn
  • Ontspan en vier feest op het mooie eiland Corfu
  • Proef het échte Griekenland; meer dan Ouzo en Gyros!
Foto's
Locatie

Griekenland; meer dan zon, zee & strand!

Je denkt misschien dat je ondertussen wel weet wat Europa jou te bieden heeft, maar ook Europa kent haar avontuurlijke plekken en bijzondere geheimen die klaarliggen om ontdekt te worden! Zo kent Griekenland veel meer dan enkel de parelwitte stranden, de cocktailbars en de luxe hotels op de Griekse eilanden. Wat dacht je van de oudheden die te ontdekken vallen in Athene en Olympia? Of de bergwanden in Meteora waar je u tegen zegt? De wilde rivieren in Zagori of het klassieke sfeertje van de straten in Corfu? Allemaal kanten van Griekenland die je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren; totdat je met onze rondreis mee ging natuurlijk!
Tijdens deze rondreis vergeet je af en toe dat je je in Europa bevindt. De indrukwekkende natuur en de authentieke cultuur laten ongetwijfeld diepe indrukken achter bij alle reizigers die dit onontdekte stukje Europa verkennen. Wanneer je deze reis boekt zitten er al enkele ervaringen bij inbegrepen die je simpelweg niet gemist mag hebben. Zo krijgen we bijvoorbeeld een rondleiding bij de ruïnes van Delphi en zullen we de kloosters in Meteora bezoeken. Ook zullen we gaan hiken door verschillende dorpen in de Zagori regio en zien we een kant van Griekenland die toeristen normaal gesproken niet te zien krijgen!

Avontuur, ontspanning, of allebei?

Omdat Griekenland zo’n veelzijdig land is, kan je bij Mambo deze reis zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Enkele activiteiten en ervaringen zitten standaard bij onze rondreis door Griekenland inbegrepen, maar daarnaast zijn er onwijs veel activiteiten bij te boeken tijdens de reis óf kan je voorafgaand aan de reis al één van onze activiteitenpakketten bijboeken. De adrenalinejunkies kunnen bijvoorbeeld gaan raften of een intense hike door Vikos Canyon afleggen. Degene met behoefte aan ontspanning kunnen daarentegen kiezen voor een dagje op een boot of een tour door de geschiedenis van Athene. Of als je van afwisseling houdt doe je gewoon van alles wat! 
Kortom, de keuze is volledig aan jou bij Mambo in Griekenland!

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis