Highlights van deze reis

  • Bezoek het machtige Rome
  • Wine en dine met de locals
  • Ervaar het Italiaanse dorpsleven
  • Bezoek de highlights Pisa en Pompei
  • Chillen in Sorrento
Foto's
Locatie

Met de trein langs de mooiste steden van Italie

Dit is een complete reis door de mooiste delen van Italië. De mix aan activiteiten en bezoeken is goed gebalanceerd en zo voelt als een luxe backpack reis. De trein staat centraal tijdens deze reis en met de trein reizen we naar de fijnste plekjes die dit prachtige land te bieden heeft. Tijdens deze jongerenreis komen we in contact met het échte Italiaanse leven. Relaxt op pad en lekker struinen door de met UNESCO bekroonde steden van Rome, Florence en Napels. En we zouden Mambo niet zijn als we daar niet wat extra spice aan toe zouden voegen! Tijdens een aantal wandelingen worden we vergezeld door verschillende locals die maar al te graag met ons hun favoriete barretjes, restaurants en chill out spots delen. We zullen veel leren van de culturele interactie met de gepassioneerde Italianen, dat is zeker! 

Cultuursnuiven en zand tussen je tenen

De scheve toren van Pisa, het machtige Colosseum of de schitterende stranden van Sorrento, om maar een aantal wereldberoemde hotspots van Italië te noemen. Het komt allemaal aan bod tijdens deze culturele en avontuurlijke rondreis. Move your ass! is ons thema in Italië. Zit niet stil want dan mis je de mooiste dingen of dat nu te midden van de rijke historie is of op de dansvloer. Stap in die trein en ervaar de passievolle snelheid waarmee de Italianen leven. Of we ons nu door de as van Pompeï wanen of het lokale dorpsleven ontdekken, de jongerenreis van Mambo brengt je echt in contact met de lokale mensen en hun gebruiken. Pizza eten, wijntjes drinken en uit je dak gaan in de gaafste clubs van Italië hoort daar natuurlijk helemaal bij. Samen met een groepje uitbundige en gezellige locals staat een diepgaande introductie van de Italiaanse cultuur niets in de weg!

Onze reisleiders nemen je mee op reis

Bij Mambo zit reizen in het bloed, wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Dat laten we niet graag aan anderen over! Soms slaan we linksaf waar anderen rechts gaan en kijken we altijd nog even om het hoekje of een straatje verder. Je weet maar nooit.

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis