Highlights van deze reis

  • Voor echte city trippers
  • Bezoek Rome, Florence, Napels, Palermo en meer
  • Reis in 13 dagen bijna heel Italië door met de trein en per bus
  • Verken het eeuwenoude Pompeï; de verloren Romeinse stad
  • Ga kajakken met de Vesuvius op de achtergrond!
  • Maak de grote oversteek naar Sicillië
Foto's
Locatie

De complete Italiaanse rondreis!

Ciao Italia! Heb jij altijd al eens meer van Italië willen zien, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem, bij deze jongerenreis krijg je de kans om de complete Italiaanse ervaring mee te maken! Tijdens onze nieuwe rondreis door het land van de Romeinen, pizza, pasta en oude maffia-legendes, laten we geen enkel deel van de Italiaanse ervaring langs ons heen gaan. In een lekker tempo zullen we langs alle highlights van Italië reizen en ontdekken we natuurlijk veel meer dan alle clichés. De gezelligheid en gastvrijheid die de Italianen ons te bieden hebben is uniek en kan je nergens anders op de wereld ervaren!

Van Rome naar Sicilië!

Tijdens de 'Total Italy' rondreis krijgen we alle kanten van Italië te zien. Van het klassieke Rome en Florence, via de havensteden Sorrento en Napels naar Palermo op het eiland Sicilië! En oh ja, je krijgt ook nog de kans om tegen de scheve toren van Pisa aan te staan én een bezoek te brengen aan het eeuwenoude Pompeï, aan de voet van de Vesuvius. Dat is dan zelfs nog maar het begin, onderweg zien we het mooie Italiaanse landschap en ervaren we de cultuur en het avontuur!

Inspanning én ontspanning

Naast dat we heel veel gaan zien, gaan we ook hele toffe dingen doen tijdens de Total Italy rondreis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avontuurlijke kajaktocht in Sorrento, met uitzicht op de Vesuvius en de kleurrijke gebouwen van Napels? Of bijvoorbeeld een gezellige fietstocht door de straten van Florence? Daarnaast zijn er ook nog enkele optionele activiteiten; zoals verschillende hikes, een pizza-workshop en een bezoek aan de meest actieve vulkaan van Europa: de Etna. Er valt genoeg te beleven dus! Tenzij je natuurlijk meer op zoek bent naar ontspanning, in dat geval ga je gewoon lekker op één van de heerlijke stranden liggen in de zon.