Highlights van deze reis

  • Raften door de valleien van centraal Bali
  • Uitgestrekte rijstvelden en verborgen watervallen ontdekken per buggy
  • Snorkelen in het paradijs
  • Hike naar de zonsopgang op de top van een vulkaan
  • Pittoreske plaatjes schieten van eeuwenoude tempels
  • Uit je dak gaan in de clubs van Kuta
Foto's
Locatie

Bliss in Bali

Bali, ook wel bekend als het “Godeneiland”. Een eiland waar al het goede, mooie en avontuurlijke bij elkaar komt! Of je nu op zoek bent naar avontuur, natuur of cultuur, Bali is gezegend door al haar Goden met dé perfecte mix waar je als jonge avonturier naar op zoek bent! We refereren niet voor niets naar Bali als hét paradijs en tijdens deze jongerenreis zul je er achter komen waarom Bali hét paradijs is!

Cultuur in de natuur

Er is geen betere plek om een rondreis door Bali te starten in het culturele hart van het eiland; Ubud. Dit stadje is gelegen in een vallei waar alles bij elkaar komt en waar we op avontuurlijke wijze kennis maken met de natuur en cultuur van Bali. Hike en Raft door de valleien, neem een reinigingsbad in een eeuwenoude tempel of steel je zonnebril terug van de apen in het Monkey Forrest van Alas Kedaton. Zeker geen slecht begin van een rondreis! Een reis die alleen maar leuker lijkt te worden als we de mooiste rijstvelden van Bali betreden en de buggy instappen op zoek naar een verborgen waterval diep in de jungle. 

Paradijs op aarde

Een bezoek aan Bali is niet compleet als we niet iets onder de waterspiegel doen, óf er hoog boven. In Pemuteran vinden we paradijselijke bounty taferelen voor een mooie snorkeltocht terwijl we aan de andere kant van het eiland bijna 2 km de lucht in gaan om de zonsopgang van een vulkaan te bewonderen! Hoe uiteenlopend het van de ene op de andere dag zijn? In het oosten van Bali komen we wat meer tot rust met een relaxte fietstocht en leren we de echte Balinese cultuur kennen. We bezoeken culturele hoogtepunten waar de Nederlanders een eeuw terug ook al niet van af konden blijven. Natuurlijk moet er afgesloten worden met feest, en dat kan nergens beter dan in het zuiden van het eiland; Kuta!

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis