Highlights van deze reis

  • Sightseeing Kuala Lumpur
  • Op avontuur door het oudste regenwoud ter wereld
  • Wereldberoemde canopy walk door de jungle
  • Op grote hoogte op ontdekking in de Cameron Highlands
  • Going (a bit) British in Georgetown
  • Chillen op alleen maar goede vibes op Langkawi
Foto's
Locatie

West Maleisië; dé complete rondreis

West Maleisië is hét land om je ontdekkingsreis door de wondere wereld van Azië te beginnen. Van moderne skyscrapers in de hoofdstad Kuala Lumpur tot koloniale panden die het centrum van Georgetown vormen tot het oudste oerwoud ter wereld, West Maleisië neemt je mee op een reis door de tijd! Je hoeft alleen maar aan boord te stappen van de Mambo Express en wij zullen je meenemen op een ontdekkingsreis die al je zintuigen op scherp zullen zetten. Van het diverse straateten tot uit je dak gaan in Love Street in Penang, deze West Maleisië jongerenreis zal je zeker tot ver in de toekomst bijblijven!

Van skybridges tot parelwitte stranden

Met Kuala Lumpur als is één van de modernste steden in Zuidoost Azië, heeft Maleisië direct al de perfecte start van een avontuurlijke jongerenreis te pakken. Onze reisleider en lokale gids nemen je mee op avontuur door de stad. Geniet al wandelend de vroege ochtend rituelen en al fietsend de lichtspektakels in de late avond. Vanuit Kuala Lumpur reizen we af naar de Taman Negara, het grootste nationale park van Maleisië, én het oudste tropische regenwoud van de wereld. Boottochtjes naar watervallen, hiken naar de top van een berg en over de langste canopy walk ter wereld lopen zijn pas drie dingen waar je bij je vrienden over kunt opscheppen. Geniet daarna van het koele klimaat, verse aardbeien en heerlijke thee van de Cameron Highlands. Bezoek hier het mysterieus uitziende Mossy Forest en ga op ontdekking uit naar watervallen. 

Een reis door het verleden naar het paradijs

Een reis door West Maleisië is niet compleet zonder een bezoek aan Penang, het eiland dat alles biedt! Neem deel aan een koloniale wandeltocht, stap de fiets op en ontdek het authentiek plattelandsleven, bezoek de meest bizarre musea, en laat jezelf gaan in het spetterende nachtleven van Georgetown. Maar verbrand niet al je energie, want we zijn er nog niet helemaal.. Langkawi wacht als tropisch paradijs aan het einde van de reis. Blauwe zee, wit strand, palmboom, heb je nog iets anders nodig om bij te komen van dé perfecte reis? 
Of je nu van het zonsondergangsuitzicht geniet over een stad met ruim 8 miljoen inwoners of van de zonsondergang op een parelwit strand tussen de palmbomen, met Mambo zit je in West Maleisië tropisch warm en comfortabel!

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis