Wintersport Hinterglemm 18-24 jaar ...

Highlights van deze reis

  • Het coolste skigebied van Oostenrijk
  • 270 kilometer aan pistes
  • Après-skiën in de Goaßstall
  • Samen met wintersporters van je eigen leeftijd
  • Overnachten in gezellig Jeugdhostel
  • Langste skitocht van Oostenrijk (68km)
Foto's
Locatie

Jetzt geht's Los!

Ga mee naar het leukste skigebied van Oostenrijk en beleef gegarandeerd een wintersportvakantie vol uitdagingen op en buiten de piste. Met 270 kilometer aan uitdagende pistes en een geweldige après-ski is het skigebied Saalbach-Hinterglemm de perfecte plek voor een onvergetelijke wintersportvakantie. In Hinterglemm ontmoet je boarders en skiërs van je eigen leeftijd en kan je helemaal los gaan op de pistes. En natuurlijk ook daarbuiten: de reisleider laat je de beste après-ski tenten van het gebied zien!

Skiën en snowboarden in Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm is voor alle wintersporters een fantastisch skigebied. Freeriders kunnen hier mooie tochten maken en freestylers kunnen zich uitleven in het Funpark. Ben je vooral een actieve Après-Skiër? Een tocht langs de leukste après-ski bars behoort zeker tot de mogelijkheden. Je kunt je wintersportvakantie zo invullen als je zelf wilt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht over de pistes of daagt je uit om mee te gaan op de Ski Marathon (68km). Aan het einde van de dag spreken we af in een leuke après-ski bar, waar we proosten op een geslaagde dag vol sneeuwfun.

Voor beginners en experts

Heb je nog nooit geskied of gesnowboard? Geen probleem! Je kunt ski- of snowboardles bijboeken en op zondag starten met je eerste les. Je zult al snel merken dat je de blauwe pistes wel aan kunt. Ben je een ervaren skiër of boarder? Er zijn zeker meerdere reizigers uit je groep met ervaring. Hoe leuk is het om met elkaar op pad te gaan? Het skigebied is zo uitgestrekt dat je elke dag wel een andere uithoek op kunt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht. Bij goede en verse sneeuw kun je als expert mee op een mooie off piste tocht onder leiding van een lokale gids (optioneel). Het gevoel van zweven over de verse poedersneeuw geeft een magisch effect! Wil jij je ski- of snowboardkunsten laten zien? De freestylers kunnen zich compleet uitleven in de verschillende funparks met waverides en ramps.
 

Wintersport Saalbach