Wintersport vakantie 8 dagen (18-24) ...

Vanaf € 490,00 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Speciaal voor jongeren; wintersport met leeftijdsgenoten
  • Ontbijt èn avondeten inbegrepen in Jongerenpension Müllauerhof
  • Het coolste ski gebied van Oostenrijk
  • 270 km aan pistes
  • Volg ski- of snowboardles op je eigen niveau
  • Veel meer te doen dan skiën en snowboarden
Foto's
Locatie

Jodelahitiii!

Ga in de voorjaarsvakantie mee naar het leukste skigebied van Oostenrijk en beleef gegarandeerd een wintersportvakantie vol uitdagingen op en buiten de piste. In jongerenpension Müllauerhof, net buiten het beroemde Saalbach, ontmoet je boarders en skiërs van je eigen leeftijd en sta je binnen no-time op de pistes. Met 270 kilometer aan uitdagende pistes is het skigebied Saalbach-Hinterglemm de perfecte plek voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven: de reisleider laat je alle must-do’s en must-see’s van de regio zien!

Speciaal voor jongeren

Jongerenpension Müllauerhof is een begrip onder wintersportende jongeren in Saalbach-Hinterglemm. Naast de goede locatie heeft het huis alles wat je nodig heeft voor een gezellige en goed verzorgde wintersportvakantie. Ontmoet skiërs en boarders van je eigen leeftijd en drink een drankje in de feestzaal, speel een spelletje in de game-room, kijk samen een film of relax in de lounge. Wanneer de actie op de piste ophoudt, begint de gezelligheid in het jongerenpension pas écht!

Skiën en snowboarden in Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm is voor alle wintersporters een fantastisch skigebied. Freeriders kunnen hier mooie tochten maken en freestylers kunnen zich uitleven in het Funpark. Ben je eraan toe om een dagje niet op je board of ski’s te staan? Dan zijn er genoeg andere gave activiteiten te doen. Je kunt je wintersportvakantie zo invullen als je zelf wilt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht over de pistes of daagt je uit om mee te gaan op de Ski Marathon (68km). Aan het einde van de dag komen we weer gezellig samen en proosten we op een geslaagde dag vol sneeuwfun.

Voor beginners en experts

Heb je nog nooit geskied of gesnowboard? Geen probleem! Je kunt ski- of snowboardles bijboeken en op zondag starten met je eerste les. Je zult al snel merken dat je de blauwe pistes wel aan kunt. Ben je een ervaren skiër of boarder? Er zijn zeker meerdere reizigers uit je groep met ervaring. Hoe leuk is het om met elkaar op pad te gaan? Het skigebied is zo uitgestrekt dat je elke dag wel een andere uithoek op kunt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht. Bij goede en verse sneeuw kun je als expert mee op een mooie off piste tocht onder leiding van een lokale gids (optioneel). Het gevoel van zweven over de verse poedersneeuw geeft een magisch effect! Wil jij je ski- of snowboardkunsten laten zien? De freestylers kunnen zich compleet uitleven in de verschillende funparks met waverides en ramps.

Dutch Week 2022

Ga mee feesten op het grootste aprés-ski feest van Saalbach! Ook met Dutch Week 2022 is Mambo weer van de partij en jij bent uitgenodigd! Gedurende de hele week zijn er in heel Saalbach feesten en is het gezelliger dan ooit in heel het dorp. Tijdens de reis met vertrekdatum van 19 maart 2022 zullen we, nadat we losgegaan zijn op de pistes, los gaan bij Dutch Week. Omdat we het voor jou lekker makkelijk willen maken, krijg je bij deze reis een 4-daags toegangsbandje voor Dutch Week. Dit zit al in de reissom inbegrepen. Let op, dit geldt alleen voor het vertrek van 19 maart 2022.

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis