Highlights van deze reis

  • Heerlijke beats, goede optredens en te gekke activiteiten
  • Inclusief 4 daags Dutchweek eventbandje
  • Populair wintersportgebied
  • 270 km aan pistes
  • Volg ski- of snowboardles op je eigen niveau
  • Funparken, halfpipes, rodelen en meer..
  • Gastvrij pension middenin Saalbach
Foto's
Locatie

Life is a circus!

Kom van 19 - 27 maart wintersporten tijdens de legendarische Dutchweek in Saalbach. Het Dutchweek winterevent is voor iedereen die na een actieve dag op de lange latten, niet vies is van een feestje. Er is een indrukwekkende line-up van dj's, live entertainment en te gekke activiteiten. Van dansen boven op de berg tot een vette party in de club. Dutchweek 2022 beloofd verassend, grootser en gezelliger te worden dan ooit. Life is a circus! Net als voorgaande jaren zijn wij van de partij en jij bent uitgenodigd. Dit winterevent moet je een keer meegemaakt hebben. Bij deze reis zit het Dutchweek eventbandje inbegrepen. Dit bandje zorgt ervoor dat je 4 dagen lang, bij de deelnemende locaties naar binnen kunt. Lekker makkelijk!
Dw Saalbach Maart Fb Header 1
Met 270 kilometer aan perfect geprepareerde pistes is Skicircus Saalbach-Hinterglemm een populaire wintersportbestemming. Het is niet voor niets dat wij hier al jaren komen! In Saalbach ontmoet je boarders en skiërs van je eigen leeftijd en kan je helemaal uitleven op de verschillende pistes. De sneeuwpret gaat tot in de avond door, dankzij de verlichte pistes en Fun parken rondom Saalbach-Hinterglemm. 

Skiën en snowboarden in Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm is voor alle wintersporters een fantastisch skigebied. Je kunt hier mooie tochten maken en freestylers kunnen zich uitleven in het Funpark. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht en daagt je uit om mee te gaan op de Ski Marathon (68km). Aan het einde van de dag komen we weer gezellig samen. Gedurende deze week zijn er in heel Saalbach feesten en is het gezelliger dan ooit in het dorp. Nadat we losgegaan zijn op de pistes, kunnen we lekker los gaan tijdens  Dutchweek op hét bekendste aprés-ski event onder Nederlanders.

Voor beginners en experts

Heb je nog geen ervaring met snowboarden of skiën? No worries, je bent niet de enige! Je kunt ski- of snowboardles bijboeken en op zondag starten met je eerste les. Je zult al snel merken dat je het al snel onder de knie hebt. Daarnaast zijn er mooie brede pistes speciaal voor de beginners. Ben je een ervaren skiër of boarder? Er zijn zeker meerdere reizigers uit je groep met ervaring. Hoe leuk is het om met elkaar op pad te gaan? Het skigebied is zo uitgestrekt dat je elke dag wel een andere uithoek op kunt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht. Bij goede en verse sneeuw kun je als expert mee op een mooie off piste tocht onder leiding van een lokale gids (optioneel). Het gevoel van zweven over de verse poedersneeuw geeft een magisch effect! Wil jij je ski- of snowboardkunsten laten zien? De freestylers kunnen zich compleet uitleven in de verschillende funparks met waverides en ramps.

Switch & Cashback garantie 

Wij willen graag dat je met een gerust gevoel je vakantie kunt boeken en bieden omboek- en geld terug garantie. Lees op deze pagina de belangrijkste informatie over reizen met Mambo in coronatijd.