Kirchberg wintersport 8 dagen

Highlights van deze reis

  • Populair skigebied in de prachtige Oostenrijkse Alpen
  • Met de SuperSkiCard ruim 280 kilometer aan pistes!
  • Stunten in het Funpark of een lange ski-tocht maken
  • Trotseer de wereldberuchte zwarte Hanekam afdaling
  • Ervaar de echte Tiroolse gastvrijheid in Hotel Kirchenwirt
Foto's
Locatie

Jetzt geht's Los!

Aankomend seizoen organiseren wij geen wintersportreizen.

Na vele verzoekjes onder de Mambo wintersporters is het zo ver: Mambo gaat naar Kirchberg! Dit toffe skigebied in Tirol is enorm populair onder Nederlandse wintersporters; beleef gegarandeerd een wintersportreis vol uitdagingen en plezier op én naast de piste. Hotel Kirchenwirt staat voor gastvrijheid en gezelligheid. Hier kom je nog echt in de Oostenrijkse sfeer terecht. Met ruim 180 kilometer aan uitdagende pistes is Kirchberg-Kitzbuhel hét skigebied voor een onvergetelijke wintersportvakantie. In Kirchberg ontmoet je boarders en skiërs van je eigen leeftijd en kan je helemaal los gaan op de pistes. En natuurlijk ook daarbuiten: de reisleider laat je alle must-do’s en must-see’s van de regio zien!

Skiën en snowboarden in Kirchberg

Kirchberg is voor alle wintersporters een fantastisch skigebied. Naast het afdalen van de vele blauwe, rode en zwarte pistes kun je mooie tochten maken en freestylers kunnen zich uitleven in het Funpark. Dan kan je gaan rodelen, een fatbike tocht maken of een ander avontuur aangaan! Je kunt je wintersportvakantie zo invullen als je zelf wilt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht over de pistes of introduceert je aan de beste restaurants voor een lekkere maaltijd. Aan het einde van de dag komen we weer gezellig samen en proosten we op een geslaagde dag vol sneeuwfun.

Voor beginners en experts

Heb je nog nooit geskied of gesnowboard? Geen probleem! Je kunt ski- of snowboardles bijboeken en meteen starten met je eerste les. Je zult al snel merken dat je de blauwe pistes wel aan kunt. Ben je een ervaren skiër of boarder? Er zijn zeker meerdere reizigers uit je groep met ervaring. Hoe leuk is het om met elkaar op pad te gaan? Ook kunnen ervaren wintersporters de beruchte zwarte afdaling ‘de hanekam’ gaan trotseren; een afdaling met hellingen van maar liefst 88%! Kirchberg staat bekend om de vele uitdagende pistes voor ervaren wintersporters. Het skigebied is zo uitgestrekt dat je elke dag wel een andere uithoek op kunt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht. Wil jij je ski- of snowboardkunsten laten zien? De freestylers kunnen zich compleet uitleven in de verschillende funparks met waverides en ramps.

Switch & Cashback garantie 

Wij willen graag dat je met een gerust gevoel je vakantie kunt boeken en bieden omboek- en geld terug garantie. Lees op deze pagina de belangrijkste informatie over reizen met Mambo in coronatijd.