Wintervakantie Slovenië | 8 dagen ...

Highlights van deze reis

  • Actieve wintervakantie vol sneeuwpret
  • Skiën, schaatsen, paarden sledetocht, sneeuwschoenwandeling en nachtsleën
  • Dichtbij Skigebied Golte, 12 km aan pistes en 5 skiliften
  • Verblijf in knusse cottages
Foto's
Locatie

Gezellige wintervakantie vol snow fun

Ga mee op deze jongerenreis naar onze sneeuwbestemming in Slovenië! De Sloveense Alpen zijn onze allernieuwste hotspot, voor een sneeuwvakantie in spectaculaire natuur waar gezelligheid en toffe activiteiten centraal staan.

Huh.. wintersporten in Slovenië?

Wat schaatsen is voor Nederlanders, is skiën voor Slovenen. Bij het eerste sneeuwvlokje begint het te kriebelen en krijgt iedereen last van ski-koorts. Skiën is dan ook de nationale sport in Slovenië. Waarschijnlijk heb jij nog niet eerder gehoord van deze wintersportbestemming en dat maakt deze reis zo uniek! Slovenië is een up coming bestemming waar alles nog lekker gemoedelijk is, mensen super gastvrij zijn en het leven betaalbaar is. Bijna dagelijks trekken we de besneeuwde bergen in en zijn we op de pistes te vinden om aan je skills werken. Uiteraard binden we de lange latten onder, maar we gaan meer activiteiten doen. Populair is de paarden sledetocht, het hoogteparcours, sneeuwschoenwandeling en we gaan nacht sleeën! Op deze toffe Mambo bestemming ga je een afwisselende sneeuwvakantie beleven. Vol plezier en winterse activiteiten!

Mooie avonden en kampvuurtjes in de sneeuw

Nergens is het beter nagenieten van een winterse dag vol activiteiten, dan bij een kampvuur met een pizza en een drankje in je hand. Lekker bijlkletsen en samen plannen maken voor de volgende dag.