Actieve vakantie Slovenië | 8 dagen ...

Vanaf € 605,00 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Voor actieve zonaanbidders
  • Slovenië is ruig, avontuurlijk en super gastvrij
  • Inclusief heel veel activiteiten en een flinke portie gezelligheid
  • Camping met eigen zwemmeer en helder Alpenriviertje
  • Verblijf in hostel èn elke ochtend staat het ontbijt klaar!
Foto's
Locatie

De Savinja vallei is één grote speeltuin voor outdoor avonturiers

Ga mee op deze jongerenreis naar onze Adventure bestemming in Slovenië! Camping Menina in de Savinja vallei is onze allernieuwste hotspot, voor een vakantie in spectaculaire natuur waar gezelligheid en toffe activiteiten centraal staan.

Slovenië…waar ligt dat dan???

Dit mooie landje ligt aan de Adriatische zee, naast Italië en onder Oostenrijk. Slovenië is een up coming bestemming waar alles nog lekker gemoedelijk is, mensen super gastvrij zijn en het leven betaalbaar is. Op camping Medina verblijven we in een hostel en hebben we een heerlijke plek voor ons zelf.  Prachtige bergkloven en kletterende watervallen liggen om de hoek. Sommige campings hebben een zwembad, maar onze camping heeft een zwemmeer om op hete dagen af te koelen, te relaxen, gezellige feestjes te vieren en activiteiten te doen. Populair is raften, paragliden, canyoning en sunset suppen. Op deze geweldige Mambo bestemming ga je een afwisselende vakantie beleven. Voor ieder wat wils!

Mooie avonden en kampvuurtjes aan het water

Nergens is het beter nagenieten van een zonnige dag vol activiteiten, dan bij een kampvuur met een pizza en een drankje in je hand. Lekker bijlkletsen en samen plannen maken voor de volgende dag. Waar heb je zin in? 

Onze reisleiders nemen je mee op reis

Bij Mambo zit reizen in het bloed, wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Dat laten we niet graag aan anderen over! De Mambo reisleider neemt je mee op deze jongerenreis naar Slovenië. Hij/zij kent de weg, weet welke activiteiten en excursies gaaf zijn om te doen en waar je moet zijn voor het juiste feestje. 

Stel je eigen reis samen

Je kunt je ideale jongerenreis zelf samenstellen! Als basis boek je één of twee weken verblijf op Camping Menina. Inclusief bedlinnen, dagelijks ontbijt en tof activiteitenprogramma. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Trein- of vliegreis, inclusief transfers
  • Outdoor activiteitenpakket voor extra actie
  • Maaltijdpakket naar keuze
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Slovenië afreizen en ter plaatse de activiteiten en maaltijden bijboeken die jij wilt. Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet in Slovenië leuke leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten.