Highlights van deze reis

  • Avondje stappen met Spaanse studenten
  • GPS fietstour door Valencia
  • Typische Spaanse avond met flamenco dans en tapas
  • Meerdaagse hike op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela
  • Avontuur, cultuur en chillen in de mooiste omgeving van Spanje
Foto's
Locatie

Culturele citytrip langs de Spaanse kust

We laten ons meevoeren in het ritme van de hartstochtelijke flamenco en ervaren het zuiden van Spanje op een unieke manier. Tijdens onze jongerenrondreis door Andalusië en Valencia komen we door bruisende steden, authentieke Spaanse dorpjes en treden we in de voetsporen van miljarden pelgrims op weg naar Santiago de Compostella. De Spanjaarden zijn een temperamentvol volk en dat zullen we merken! Samen met een groep lokale studenten duiken we de Spaanse cultuur in en maken we kennis met het echte leven in Malaga. Een unieke ervaring die je voor altijd bij zal blijven!

Van het Padje: 3-daagse trekking Camino de Santiago de Compostela

Camino de Santiago de Compostela is één van de oudste pelgrimsroutes ter wereld. Met onze wandelschoenen aan laten we ons leiden door sint-jacobsschelpen en gele pijlen. Drie dagen lang trekken we door uitgestrekte weilanden, heuvels, bergen en wijngaarden.  Wist je dat deze route is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO? Deze kun je mooi afvinken van je bucketlist.

Onze reisleiders nemen je mee op reis

Bij Mambo zit reizen in het bloed, wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Dat laten we niet graag aan anderen over! Soms slaan we linksaf waar anderen rechts gaan en kijken we altijd nog even om het hoekje of een straatje verder. Je weet maar nooit..

Heb je niet genoeg aan een weekje Spanje? Combineer je rondreis dan met een week op de Spaanse eilanden en ontdek de andere kant van Mallorca en Ibiza.