Actieve vakantie Zweden | 8 dagen ...

Vanaf € 1.655,00 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Voor echte natuur freaks
  • Zie het noorderlicht met eigen ogen
  • Overnacht middenin de bergen van Borgafjäll en geniet van de stilte in het ruige landschap!
  • Ga op een kanotocht en een wildsafari door de natuur van Zweeds Lapland
  • Ontspan in de sauna en kruip ’s avonds gezellig bij het kampvuur
  • Op basis van volpension; ontbijt, lunch & diner inbegrepen
Foto's
Locatie

Trotseer Zweeds Lapland en ga het avontuur aan!

Heb je altijd al het noorderlicht willen zien met je eigen ogen? Heb je altijd al rendieren willen spotten in het wild? Of ben je écht toe aan een week vol avontuur en van die momenten waarbij je mond openvalt van de indrukwekkende omgeving? Kom dit dan allemaal meemaken op dé Mambo-vakantie in Noord-Europa. Mambo neemt namelijk het Doro Camp in Dorotea over en jij bent uitgenodigd! 

Échte Zweedse ervaring

Op het Doro Camp overnachten we in mooie stuga's, echte Zweedse hutten. Hier komen we elke dag na onze avonturen terug om een heerlijke lokale maaltijd voorgeschoteld te krijgen en bij het kampvuur na te praten over de geweldige ervaringen. 's ochtends worden we weer wakker en schuiven we meteen aan bij het ontbijt; klaar voor het volgende avontuur! De week zit vol activiteiten en expedities, elke dag is een nieuwe kans om Zweeds Lapland tot op het bot te verkennen.

Actie in Lapland

Mambo verzorgt tijdens deze vakantie een programma vol met avontuur en sensatie. Zo gaan we op noorderlichtsafari, beklimmen we de Borgahällan (ruim 700m omhoog) en leren we onze eigen gevangen vis te bereiden. Maar vergeet ook de kanotocht en de wildsafari niet; op avontuur door het ruige landschap van Zweeds Lapland! Geniet daarnaast van de lokale vlees- en vismaaltijden die we voorgeschoteld krijgen en ervaar de Laplandse cultuur van dichtbij. Op het kamp kunnen we daarnaast gebruiken maken van de sauna en andere faciliteiten, zo kun je altijd eventjes terugpakken op de luxe waar we af en toe behoefte aan hebben. Maar, uiteindelijk draait het allemaal om het avontuur natuurlijk!

Maak je avontuur compleet!

Zoals in het reisprogramma te zien is, bieden wij een zo goed als compleet programma aan in Zweeds Lapland. Echter zijn er een aantal vrije momenten in het programma die je zelf kan opvullen. Zo kan je bijvoorbeeld leren schieten op een echte schietbaan. Ook kan je op een echte wildlifesafari gaan, leren hoe je je eigen gereedschap kan maken, of je kan op een excursie gaan waar je alles leert over de geschiedenis en gewoontes van de lokale bevolking (Sami’s) in Zweeds Lapland. Voor een duidelijk overzicht van deze optionele activiteiten verwijzen wij je door naar het reisprogramma.