Zweeds Lapland 9 dagen

Vanaf € 1.295,00 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Op avontuur door Lapland vanuit basiskamp Doro Camp in Dorotea
  • Overnacht middenin de bergen van Borgafjäll en geniet van de stilte in het ruige landschap!
  • Zie het noorderlicht met eigen ogen!
  • Ga op een kanotocht en een wildsafari door de natuur van Zweeds Lapland
  • Ontspan in de sauna en kruip ’s avonds gezellig bij het kampvuur
  • Nog geen genoeg actie? Doe dan een van de extra activiteiten!
Foto's
Locatie

Trotseer Zweeds Lapland en ga het avontuur aan!

Heb je altijd al het noorderlicht willen zien met je eigen ogen? Heb je altijd al rendieren willen spotten in het wild? Of ben je écht toe aan een week vol avontuur en van die momenten waarbij je mond openvalt van de indrukwekkende omgeving? Kom dit dan allemaal meemaken op dé Mambo-vakantie in Noord-Europa. Mambo neemt namelijk het Doro Camp in Dorotea over en jij bent uitgenodigd! 
Wij verzorgen tijdens deze vakantie een programma vol met avontuur en sensatie. Zo gaan we op noorderlichtsafari, beklimmen we de Borgahällan (ruim 700m) en leren we onze eigen gevangen vis te bereiden. Maar vergeet ook de kanotocht en de wildsafari niet; op avontuur door het ruige landschap van Zweeds Lapland! Geniet daarnaast van de lokale vlees- en vismaaltijden die we voorgeschoteld krijgen en ervaar de Laplandse cultuur van dichtbij. Op het kamp kunnen we daarnaast gebruiken maken van de sauna en andere faciliteiten, zo kun je altijd eventjes terugpakken op de luxe waar we af en toe behoefte aan hebben. Maar, uiteindelijk draait het allemaal om het avontuur natuurlijk!

Maak je avontuur compleet!

Zoals in het reisprogramma te zien is, bieden wij een zo goed als compleet programma aan in Zweeds Lapland. Echter zijn er een aantal vrije momenten in het programma die je zelf kan opvullen. Hiervoor bieden wij een aantal optionele activiteiten aan die je ter plekke betaald, maar wel van tevoren kan reserveren tijdens het boeken. Zo kan je bijvoorbeeld leren schieten op een echte schietbaan. Ook kan je leren hoe je je eigen gereedschap kan maken, of je kan op Samische excursie gaan en zo alles leren over de geschiedenis en gewoontes van de lokale bevolking (Sami’s) in Zweeds Lapland. Voor een duidelijk overzicht van deze optionele activiteiten verwijzen wij je door naar de pagina prijzen & data. 

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis