Highlights van deze reis

  • Voor avonturiers en natuurfreaks
  • Per kayak, mountainbike of te voet door Dalmatië
  • Raften op de Zrmanja rivier
  • Bezoek de Krka watervallen
  • Hiken door het prachtige Paklenica National Park
  • Ontdek Zagreb, Zadar, Split en de UNESCO-stad Dubrovnik
Foto's
Locatie

Ontdek Kroatie op haar mooist

Kroatië is echt een actieve en avontuurlijke bestemming! Indrukwekkende kustlijn, oude steden, helder water, de mooiste natuurparken en de kleurrijke zonsondergangen. Mambo combineert het beste van Dalmatië in deze jongerenrondreis! 

De avontuurlijke geest

De natuur van Kroatië is ruig en staat boordevol verassingen. Pak je backpack en ga samen met ons raften op de Zrmanja rivier. Bezoek de Krka watervallen, kruip door grotten, klim langs de steile wanden tijdens een canyoningtocht en hike en bike door nationale parken. Alles tijdens deze reis heeft een avontuurlijke insteek. Zelfs in Zagreb gaan we geen gewone stadsbezichtiging doen maar kunnen we stappen op de fiets en feesten we aan het eind van de dag op de Strossmayer Promenade of in de club. De accommodaties wisselen elkaar lekker af; van sfeervolle hostels tot luxere hotels. We zijn op zoek naar actie tijdens deze reis, maar je vindt je rust ook in de natuur, terwijl je lekker in jouw kajak aan het ronddobberen bent. Deze reis bevat alle ingrediënten voor een geweldige jongerenreis!

Onze reisleiders nemen je mee op reis.  

Bij Mambo zit reizen in het bloed, wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Dat laten we niet graag aan anderen over! Soms slaan we linksaf waar anderen rechts gaan en kijken we altijd nog even om het hoekje of een straatje verder. Je weet maar nooit.

 

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis