Highlights van deze reis

  • Voor avonturiers en natuurfreaks
  • Per kayak, mountainbike of te voet door Dalmatië
  • Meerdaagse trip door National Park Paklenica
  • Bezoek de Krka watervallen
  • Slapen in tentjes en sfeervolle hostels
  • Ontdek Zagreb, Split en de UNESCO-stad Dubrovnik
Foto's
Locatie

Ontdek Kroatie op haar mooist

Kroatië is echt een actieve en avontuurlijke bestemming! Indrukwekkende kustlijn, oude steden, helder water, de mooiste natuurparken en de kleurrijke zonsondergangen. Mambo combineert het beste van Dalmatië in deze jongerenrondreis! 

De avontuurlijke geest

De natuur van Kroatië is ruig en staat boordevol verassingen. Pak je backpack en ga samen met ons kajakken op de Zrmanja rivier. Bezoek de Krka watervallen, kruip door grotten, klim langs de steile wanden tijdens een canyoningtocht en hike en bike door nationale parken. Alles tijdens deze reis heeft een avontuurlijke insteek. Zelfs in Zagreb gaan we geen gewone stadsbezichtiging doen maar stappen we op de fiets en feesten we aan het eind van de dag op de Strossmayer Promenade of in de club. De accommodaties wisselen elkaar lekker af; van sfeervolle hostels, tot kamperen tot een lekker hotel ter afsluiting. We zijn op zoek naar actie tijdens deze reis, maar je vindt je rust ook in de natuur, terwijl je lekker in jouw kajak aan het ronddobberen bent. Deze reis bevat alle ingrediënten voor een geweldige jongerenreis!

Van het Padje: 3-daagse trip door National Park Paklenica

Nationaal Park Paklenica is het bekendste park van Kroatie. We trekken er drie dagen voor uit om dit natuurparadijs te verkennen. Je kunt urenlang hiken en elke keer weer verrast worden door een waanzinnig uitzicht. Diepe canyons, kliffen, snelstromende rivieren, watervallen en prachtige grotten. Niks mooiers dan dit vanaf het water te bekijken. Met je kano glijd je door het ruige gebergte. Het avontuur lonkt; peddel in de aanslag en gaan! 

Onze reisleiders nemen je mee op reis.  

Bij Mambo zit reizen in het bloed, wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Dat laten we niet graag aan anderen over! Soms slaan we linksaf waar anderen rechts gaan en kijken we altijd nog even om het hoekje of een straatje verder. Je weet maar nooit.