Highlights van deze reis

  • Ontdek de hoofdstad van Nepal: Kathmandu
  • Mountainbiken van Kathmandu naar Nuwakot
  • 2-daagse rafting trip met bijzondere overnachting
  • Jungle experience in het Chitwan National Park
  • 3-daagse trekking door de bergen van Nepal
  • Chille vibes in Pokhara
Foto's
Locatie

Avontuurlijk Nepal

Ga mee op avontuur door Nepal! Waarom zou je Nepal moeten toevoegen aan je bucketlist? Dat is gelukkig niet zo’n moeilijke vraag, er zijn zoveel punten te benoemen waarom je Nepal gezien moét hebben. De overweldigend mooie Himalaya, de mix van eeuwenoude culturen, de vriendelijke locals, de avontuurlijke activiteiten: en zo kunnen we nog wel even doorgaan maar dit zegt in principe al genoeg toch?! Tijdens deze reis naar Nepal ga je het allemaal meemaken!
We starten onze reis in de chaos van smalle straatjes, kleurrijke markten en oude tempels, oftewel Kathmandu! Vanuit de gezelligste wijk Thamel verkennen we de stad en komen we verschillende tempels tegen. Gelijk een goede manier om kennis te maken met de cultuur van het land! Je zult meteen merken dat Nepalezen zachtaardige, vriendelijke mensen zijn die ons met open armen ontvangen. Dit wordt helemaal duidelijk wanneer we na onze avontuurlijke mountainbiketocht aankomen op de lokale boerderij in Nuwakot. Dé beste plek om een Nepalese kookles te volgen. Van het ene avontuur gaan we over in het andere avontuur; tijd voor de 2-daagse rafting trip! Raften van de ene naar de andere plek en overnachten in glamping tenten langs de rivier. Klinkt gaaf toch? Adrenaline kicks verzekerd!

Ga van het padje tijdens de 3-daagse trekking

Nepal is een waar hike-walhalla! Wie aan Nepal denkt, denkt vaak aan de geweldige trekkingen en hikes die je door het Himalaya gebergte kunt maken. Wij kiezen voor de kortere, maar net zo toffe variant. We laten Pokhara achter ons en deze trekking neemt ons in 3 dagen mee door pittoreske dorpjes, rododendronbossen en schitterende natuur met onderweg schitterende Himalaya-uitzichten. Gelukkig hebben we na deze 3 dagen een dag om even bij te komen in de meeste chille stad van Nepal, Pokhara. Daarna vervolgen we onze reis naar het Chitwan National Park. De plek waar tijgers, neushoorns, apen en beren in het wild leven. Spot jij ze allemaal?!

Onze reisleiders nemen je mee op reis

Bij Mambo zit reizen in het bloed, wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Dat laten we niet graag aan anderen over! Soms slaan we linksaf waar anderen rechts gaan en kijken we altijd nog even om het hoekje of een straatje verder. Je weet maar nooit.

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis