Highlights van deze reis

  • Efficiënt backpack avontuur
  • Scherpe prijs/kwaliteitverhouding
  • Ontdek de mooiste plekken van Costa Rica
  • Jungle avonturen beleven in Corcovado
  • Surfen in Puerto Viejo

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Efficiënte backpack rondreis in 15 dagen

Een uniek reisavontuur langs de mooiste stranden en door de wildernis van Costa Rica! Bij deze efficiënte backpack rondreis hebben we de avontuurlijke highlights van onze 22-daagse rondreis in een verkorte reis samengevoegd! In 15 dagen beleef je Costa Rica, zoals je het naar onze mening én met onze jarenlange ervaring, hoort te beleven. We komen in actie rond de Arenal vulkaan, leren surfen in het laid back surfersdorpje Puerto Viejo, gaan genieten van een wijds uitzicht over de Stille Oceaan vanaf Casa Tordesillas en we gaan apen, papegaaien, slangen en groene kikkers spotten in de ongerepte jungle van Corcovado National Park. Je beleeft een avontuur om nooit te vergeten!

Van het Padje in Costa Rica

Reizende reporter Nathan de Vries test de Mambo reizen in Costa Rica. Zijn belevenissen zie je in de serie Van Het Padje. Meer weten over Van Het Padje? Bekijk het hier

Bekijk hier de Costa Rica afleveringen

 

Aflevering 1: 

Nathan gaat raften, doet het rustig aan op een catamaran en springt van de hoogste rotsen. Een aflevering waar de adrenaline van je scherm spat!  
 

Aflevering 2:

Nathan gaat door! Hij laat zich verwennen in een lokaal restaurant, duikt voor het eerst op een surfboard de golven in, stapt op de fiets en neemt een kijkje bij het Jaguar Rescue Centre.  

 

 

 

 

Aflevering 3:  

De laatste is er een met een gouden randje!
Bekijk snel wat er in Nathan’s zeef achterbleef.
 

 

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)