Highlights van deze reis

  • Costa Rica wild life adventure
  • Riverhike naar goudzoekerskamp
  • Via kabels van platform naar platform in de jungle
  • Surfing in Paradise
  • Hotsprings bij zonsondergang

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)
Foto's
Locatie

15-daagse Costa Rica rondreis

Costa Rica is een paradijs, zeker ook voor jou! Swing op Caribische muziek, leer surfen op de golven van de Caribische Zee en de Pacific Ocean, kom in actie rond de Arenal vulkaan, spot walvissen en maak je op voor een echte jungle-experience.
Deze Mambo rondreis is een combinatie van actie, avontuur, strand en ongerepte natuur. Je gaat te voet, per raft en openbaar vervoer door tropische regenwouden, langs vulkanen, over woeste rivieren en je kunt letterlijk in de voetsporen van goudzoekers door de jungle lopen.
Actie en avontuur wissel je af met een verblijf op de mooiste palmstranden, waar je kunt surfen en uitgaan op tropische wijze.

Surfz Up Dude

Costa Rica is een surfparadijs! Wil jij tijdens je rondreis goed leren golfsurfen? Boek dan een surfpakket bij voor maar € 130,- (ter plaatse betalen). Je krijgt gedurende de reis op 3 verschillende surfspots (Puerto Viejo, Manuel Antonio en Dominical) les van professionele surfleraren. Kun je al surfen? Boek dan ons materiaalpakket voor maar € 65,-.

Tijdens deze rondreis is de Goudtour t.w.v. € 99 inbegrepen.

Van het Padje in Costa Rica

Reizende reporter Nathan de Vries test de Mambo reizen in Costa Rica. Zijn belevenissen zie je in de serie Van Het Padje. Meer weten over Van Het Padje? Bekijk het hier

Bekijk hier de Costa Rica afleveringen

 

Aflevering 1: 

Nathan gaat raften, doet het rustig aan op een catamaran en springt van de hoogste rotsen. Een aflevering waar de adrenaline van je scherm spat!  
 

Aflevering 2:

Nathan gaat door! Hij laat zich verwennen in een lokaal restaurant, duikt voor het eerst op een surfboard de golven in, stapt op de fiets en neemt een kijkje bij het Jaguar Rescue Centre.  

 

 

 

 

Aflevering 3:  

De laatste is er een met een gouden randje!
Bekijk snel wat er in Nathan’s zeef achterbleef.
 

 

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis