Highlights van deze reis

  • Rondreizen in 3 Midden Amerikaanse landen
  • Vanuit San Juan del Sur Nicaragua verkennen
  • Caribische sfeer in Puerto Viejo Costa Rica
  • Ontdek de eilanden van Bocas del Toro in Panama
  • Surfen op de beste surfspots
Foto's
Locatie

Backpack avontuur in Midden Amerika

Ga mee op een grensverleggende vrijheidsontdekking. Samen met reizigers van je eigen leeftijd reizen we door drie fantastische landen en genieten onderweg van die elementen waar jij het meeste plezier uit haalt. Vrijheid, blijheid is het motto! We bezoeken precies die plaatsen in drie prachtige Midden Amerikaanse landen, waar actieve jonge reizigers samen komen om na een inspannende activiteit te proosten op een unieke ervaring. Hou jij van surfen dan kun je in San Juan del Sur, Puerto Viejo als Bocas del Toro genieten van de beste waves van zowel de Pacific als de Caribische Zee. Zin in adrenalineverhogende activiteiten? La Fortuna aan de voet van de Arenal Vulkaan is het episch centrum van outdoor actie. Wie natuurschoon wil verkennen, kan mee naar het eiland Ometepe in het meer van Nicaragua en in een uitgeholde boomstam de eilanden van Bocas del Toro verkennen. Je zult merken dat de plekken die we aandoen tijdens deze rondreis allemaal een heel verschillende atmosfeer hebben, maar elk op hun eigen manier heel relaxt en bijzonder.
We reizen rond in een privébus met chauffeur en reisleider. We verblijven op bijzondere plekken en waar we ook zijn, je kunt zelf kiezen welke activiteiten je gaat ondernemen. Op deze manier kun je genieten van de voordelen van het reizen met gelijkgestemde reisgenoten en toch je eigen invulling geven aan je avontuurlijke rondreis. Deze rondreis is ideaal als begin van je backpack-avontuur in Midden Amerika. Je leert nieuwe mensen kennen, leert over de gebruiken in de diverse landen, ervaart het echte Pura Vida gevoel en kunt een aantal mooie plaatsen van je bucketlist afstrepen. 

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis