Highlights van deze reis

  • Goud zoeken in de jungle
  • Canopy tour
  • Hiken rond de Arenal vulkaan
  • Verblijf in een unieke Eco Lodge in Corcovado
  • Surfen in Dominical

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)
Foto's
Locatie

“Where the Jungle meets the Ocean”

Columbus heeft Costa Rica niet voor niks “Rijke kust” genoemd. Tijdens de Mambo rondreis kom je in ongerepte natuurgebieden, waar je nog altijd een ongeëvenaarde rijkdom aan natuurschoon en dierenleven ervaart. Mambo vervult op deze bestemming al meer dan 15 jaar een pioniersfunctie, met steeds weer nieuwe avonturen waarbij wij als ontdekkingsreizigers het pad banen om iedere keer weer op nog mooiere plekjes terecht te komen. Juist aan het einde van een slechte weg, vind je de mooiste onontdekte paradijsjes.

Reizende reporter Nathan de Vries test de Mambo reizen in Costa Rica. Zijn belevenissen zie je in de nieuwe serie Van Het Padje. Wil je alle afleveringen volgen? Bekijk het hier

Door iets meer moeite te doen dan de andere toeristen komen we op deze unieke plekken. Daarvoor reizen we “off the beaten track” te voet, te paard, per raft en openbaar vervoer, via nevelwouden, langs vulkanen, tropische stranden, woeste rivieren en in de voetsporen van én met goudzoekers door de meest ongerepte jungle. Als beloning komen we uit in hét paradijs; Corcovado National Park. Hier beleef je het echte Pura Vida gevoel, waar Costa Rica bekend om staat! De manier van reizen en de keuze van originele accommodaties nodigt je uit tot interactie met het land en haar bewoners.

Tijdens de rondreis met vertrek 19 juli 2018 is de Goudtour t.w.v. € 99 inbegrepen (de jungle experience komt tijdens deze reizen te vervallen).

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis