Leer Spaans in Havana

Highlights van deze reis

  • Combinatie van Spaans leren en rondreizen
  • Leer Spaans op je eigen niveau
  • Verblijf in Casas Particular
  • 2x per jaar taalreis in groepsverband
  • Internationale Spaans studenten ontmoeten
Foto's
Locatie

Hablas Español? Wil jij Spaans leren of je skills opfrissen?

Wanneer je naar Latijns Amerikaanse landen reist is het handig Spaans te spreken! Spaans is in meer dan 20 landen wereldwijd de officiële taal. Wij bieden je de unieke mogelijkheid om voorafgaand aan je rondreis Cuba een taalcursus Spaans te volgen! Van maandag t/m vrijdag, 3 lesuren per dag krijg je op onze taalschool in Havana Spaanse les op je eigen niveau. De lessen vinden meestal ’s ochtends plaats, zodat we ’s middags de stad Havana kunnen gaan verkennen en een praatje kunnen maken met Cubanen. Je kunt kiezen uit een verblijf op de taalschool (in 6-persoonskamers) of in een Casa Particular, bij echte Cubanen thuis! Aansluitend op onze taalreis start onze Cuba rondreis. Het geeft een extra dimensie aan je Cuba avontuur als je in het Spaans kunt communiceren met de Cubanen die je onderweg tegenkomt en je oefent direct hetgeen je geleerd hebt in de praktijk! Dit is je kans om op een praktische manier Spaans te leren!

Ontmoet internationale studenten

Het taalprogramma kan voorafgaand aan alle Cuba rondreizen (op aanvraag) bijgeboekt worden. We bieden dit niet aan als groepsreis, maar wie weet zijn er meerdere reizigers uit je Cuba rondreis groep die ook een taalreis voorafgaan willen doen. Op de talenschool ontmoet je internationale reizigers, die net als jij daar komen om Spaans te leren. Wil je het taalprogramma bijboeken? Neem hiervoor contact op met ons via info@mambo.nl of 033 - 8080 801.

Ontspanning na de taallessen

Buiten de taallessen kunnen we Havana gaan verkennen, Spaans oefenen op straat en ’s avonds lekkere Mojito’s drinken in een leuke bar. In het weekend vinden geen taallessen plaats. Op zaterdag staat er een leuke excursie op het programma naar Las Terrazas, waar we een spectaculaire Canopy tour kunnen doen.
Op onze taalschool studeren en verblijven ook studenten uit andere landen. Zo ontmoet je ook mensen uit alle uithoeken van de wereld. Iedereen is daar met hetzelfde doel; Spaans leren, de Cubaanse cultuur leren kennen, nieuwe mensen leren kennen en een mooie tijd beleven!