Highlights van deze reis

  • Reis terug in de tijd
  • Zelf sigaren rollen
  • Mojito, Cuba Libre of Piña Colada?
  • Slapen bij lokale families thuis
  • Cruisen in oldtimers

Score van deze reis

Bekijk alle 17 review(s)
Foto's
Locatie

Een swingende reis terug in de tijd

Cuba prikkelt al je zintuigen! Ruik de geur van tabak, proef een overheerlijke Mojito, Cuba Libre of Piña Colada, voel de Salsa vibes als bandjes Cubaanse muziek gaan spelen en kijk je ogen uit op de vele mooie plekjes in Cuba. Geniet van de indrukwekkende historie, vriendelijke Cubanen, charmante steden, tropische stranden en prachtige natuur. Heel langzaam is dit communistische eiland in de Caribbean aan het moderniseren. Sinds Fidel Castro in 1959 voor een revolutie zorgde, zijn Westerse invloeden buiten de deur gebleven. Nog steeds wordt het straatbeeld bepaald door oldtimers, historische gebouwen en vrolijke Cubanen met een sigaar in de mond en een gitaar in de hand. Stel je open voor het onverwachte en vrolijke ontmoetingen en beleef de tijd van je leven!

Reizende reporter Nathan de Vries test de Mambo reis in Cuba. Zijn belevenissen zie je in de serie Van Het Padje. Wil je alle afleveringen volgen? Bekijk het hier

Net als de Cubanen: improviseren

Jouw Cuba reis is een ideale mix van muziek, salsa, lekkere drankjes, actief bezig zijn in de mooiste natuurgebieden en bijkomen op heerlijke stranden. Je lokale Cubaanse gids spreekt Nederlands of Engels en laat jou graag de mooiste plekjes van dit fascinerende eiland zien. Hou er wel rekening mee dat door onze manier van reizen er veel op 'z’n Cubaans' gaat. Planningen zijn er om om te gooien en door improvisatie ontstaan er vanzelf de leukste situaties en interacties met de locals. Laat je verrassen en ga mee in het ritme van het land, met een Mojito in je hand!

Onze reisleiders nemen je mee op reis

In Cuba worden onze groepen door lokale gidsen begeleid die we samen met onze lokale partners selecteren. Hierdoor kan het voorkomen dat er geen reisleider vanuit Nederland meereist. Na aankomst maak je kennis met onze lokale Cubaanse gids. Hij/zij zal ons vergezellen en veel over Cuba vertellen. Je gids spreekt Engels of Nederlands en is een echte Cubaan. 

Score van deze reis

Bekijk alle 17 review(s)

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis