Jongerenvakantie Frankrijk

Vanaf € 320,00 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Eigen Mambo surfcamp op TOP surfspot
  • Gezellige chillzone op het kamp
  • Surflessen van gepassioneerde instructeurs
  • Op loopafstand van het strand en van Carcans-Plage
  • Luxe tenten met echte bedden
  • Surfen en diverse andere watersporten en activiteiten
Foto's
Locatie

NIEUW! Top surfspot Carcans-Plage

Het Mambo surfcamp staat in de bossen op Camping de L’Ocean, op loopafstand van de Atlantische Oceaan. Hier vind je fantastische brede zandstranden en dé perfecte omstandigheden voor surfers van alle niveaus.
Nog nooit gesurft? De Nederlandse surfinstructeurs brengen je graag de skills van deze geweldige watersport bij. Surfen is een intensieve sport dus na een surfsessie is er niks lekkerder om na te genieten in een hangmat of om bij te komen op het strand.
Op het Mambo surfcamp ontmoet je surfers van je eigen leeftijd, die voor hetzelfde komen als jij; genieten van de surfsport, nieuwe mensen ontmoeten, onwijs veel plezier maken en samen chillen en relaxen. De Mambo reisleiding organiseert daarnaast losse activiteiten voor wie daar zin in heeft en regelt goede maaltijden voor jou en je surfvrienden.
Op ons gezellige surfcamp staan luxe tunneltenten voor 4 personen met twee slaapcabines met echte bedden, verlichting en elektriciteit. Er is een chillzone met hangmatten en een plek waar we met elkaar kunnen eten en kaartspelletjes pelen.
Carcans-Plage ligt op loopafstand. Hier hangt een relaxte sfeer door de vele surfers die hier komen. Je vindt er gezellige barretjes, goede restaurants, leuke winkeltjes en diverse surfshops. Voor het echte stappen gaan we een avond naar het bruisende nachtleven in Lacanau Ocean.

Stel je eigen reis samen

Je kunt je eigen ideale jongerenreis zelf samenstellen! Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoons slaapcabine in een ruime tunneltent op Camping de l’Ocean inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen.
Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Bus- of vliegreis naar Carcans-Plage
  • Surfpakketten naar keuze
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
  • Maaltijdpakket naar keuze (ontbijt, lunch en/of diner maaltijdpakket)
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Carcans-Plage afreizen en ter plaatse de activiteiten en maaltijden bijboeken die jij wilt. Maak er jouw ideale vakantie van, ontmoet in Carcans-Plage leuke leeftijdsgenoten en deel samen de mooiste vakantiemomenten!