Actieve vakantie in Frankrijk

Highlights van deze reis

  • Volop actie in de Franse Pyreneeën
  • Gezellige camping aan de voet van Pic du Canigou (2784m)
  • Canyoning, raften, hydrospeed, klimmen/abseilen en nog meer actie
  • Fris zwemwater op de camping om af te koelen na alle actie
  • Combinatiereis actief in de bergen & strand in L’Estartit

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Voor een adrenalinekick ga je mee naar Espira de Conflent

Wil jij je grenzen verleggen? Wij dagen je uit om mee te gaan naar Espira de Conflent! Aan de voet van één van de hoogste bergen van de Pyreneeën ligt de gezellige Camping Le Canigou, onze uitvalsbasis om de Franse Pyreneeën op actieve wijze te verkennen! Je kunt kiezen uit diverse activiteiten: raften, hydrospeed, canyoning, klimmen & abseilen, bivak, via ferrata, highrope parcours, mountaikbiken en hiken. Na een dag vol actie is er niks lekkerder om te zwemmen in het frisse meer bij de camping en een koud biertje te drinken op het terras van de camping. Hier is ’s avonds genoeg te beleven.

Stel je eigen reis samen

Bij Mambo kun je je eigen ideale actieve vakantie zelf samenstellen. Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping le Canigou inclusief dagelijks ontbijt, begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen.
Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Royal Class Touringcar
  • Activiteitenpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Espira de Conflent reizen en ter plaatse de activiteiten bijboeken die jij wilt. Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet in de Pyreneeën leuke leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten met je reisgenoten!

Combineer Espira de Conflent met L’Estartit!

Combineer je actieve vakantie in Espira de Conflent met een strandvakantie in het Spaanse L’Estartit!  The best of both worlds! Wanneer je twee of meer aansluitende reizen wilt combineren helpen we je graag. Neem dan contact met ons op, op 033-8080801.

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)