Highlights van deze reis

  • Honderden kilometers piste
  • Ski de Sella Ronda
  • Perfect voor ervaren skiërs en boarders
  • Genieten van magische uitzichten
  • Heerlijk Italiaans eten en drinken
Foto's
Locatie

Skiën op z’n Italiaans!

Voor kilometervreters is dit een fantastische wintersportvakantie! Wanneer je de eerste lift omhoog neemt word je al betoverd door het magische uitzicht op de spitse Dolomieten bergtoppen. Elke afdaling is weer een genot voor het oog. Campitello in Val di Fassa heeft een fantastische ligging midden in het immense Dolomiti Superski (12 skigebieden en in totaal 1200 km piste). De bekende Sella Ronda skitocht kun je vanuit hier perfect doen. Als ervaren skiër staat deze zeker op je bucketlist!

Genieten in de Italiaanse zon

De Italiaanse Dolomieten staan bekend om de vele zonuren. Niks is lekkerder om na een uitdagende afdaling samen met je groep een terras bij een pisterestaurant op te zoeken en met een heerlijke Italiaanse lunch te genieten van de zonnestralen op je gezicht! Zeker weten dat je daarna weer vol energie zit.

Val di Fassa in Dolomiti Superski!

Het skigebied van Val di Fassa biedt 128 km aan goed onderhouden pistes met uitdagende afdalingen. Met je superskipas kun je in meerdere skigebieden tochten maken. De snowboarders vinden door heel het gebied meerdere funparks met kickers en jumps en een groot deel van het gebied is voorzien van een modern besneeuwingssysteem.

Voor gevorderde skiërs en boarders

Deze reis naar Campitello is geschikt voor wintersporters met enige ski- of snowboardervaring. Je hoeft geen pro te zijn, maar wel in staat zijn afdalingen te maken van zowel rode als zwarte pistes. Om het optimale uit je reis te halen is enige conditie aan te raden. Wanneer je een sportieve instelling hebt en regelmatig aan sport doet haal je het optimale uit deze wintersportvakantie.

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis