Highlights van deze reis

  • Mambo spot aan de mooiste baai van Elba
  • Kies uit veel actieve (water)sporten
  • O.a. hiken, suppen, wraksnorkelen, sunset boottocht, duiken
  • Bijzonder: samen op bivak met prachtige zonsondergang
  • Al jaren een TOP bestemming

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Actieve strandvakantie op zonnig ELba

Verban jezelf naar Elba!

Voor sportievelingen is deze reis zeker geen straf: ëén of meerdere weken een actieve strandvakantie op Elba! Het zonovergoten eiland Elba  trakteert je op bergen, prachtige baaien, mooie stranden en een strakblauwe Middellandse zee.

Wraksnorkelen, hiken, relaxen en de beste pizza's

De Mambo reisleiding heeft op Elba een te gek activiteitenprogramma voor je samengesteld. Ga mee wraksnorkelen, hiken, maak een sunset boottocht of beklim de Monte Capanne. Of kom samen lekker bij tijdens een relaxte stranddag op het gouden zandstrand bij Camping Lacona Pineta. Onze Mambo spot ligt aan de mooiste baai van het eiland!
Aan deze prachtige, grillige kustlijn met pittoreske baaien en stranden kan iedereen volop kiezen uit allerlei watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen, snorkelen en duiken. En dan hebben we het nog niet eens over het Italiaanse ijs en de overheerlijke pizza’s en pasta’s. Elba heeft  echt alles voor een supergezellige, actieve, culturele en zonnige vakantie met een leuke nieuwe vriendengroep!

Stel je eigen reis samen

Je kunt je eigen ideale reis samenstellen. Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping Lacona Pineta inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Bus- of vliegreis (inclusief bootovertocht en transfers) 
  • Activiteitenpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
  • Maaltijdpakket naar keuze
Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid naar Elba reizen en ter plaatse de activiteiten en maaltijden bijboeken die jij wilt. Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet op Elba leuke leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten met elkaar!

 

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)