Actief op het eiland Elba

Highlights van deze reis

  • Aan de mooiste baai van Elba
  • Camping direct aan het gouden strand
  • Veel (actieve) watersporten
  • o.a. hiken, suppen, wraksnorkelen, sunset boottocht, duiken
  • Al jaren een TOP bestemming!

Score van deze reis

Bekijk alle 5 review(s)
Foto's
Locatie

Stap in de voetsporen van Napoleon en ‘verban’ jezelf naar Elba!

Prachtige bergen en een strakblauwe zee

Voor sportievelingen is deze jongerenreis zeker geen straf: één of meerdere weken een actieve strandvakantie op Elba! Elba is al jaren een hele populaire bestemming, door de combinatie van een bergachtig landschap en een strakblauwe Middellandse Zee.

Zonnen, wraksnorkelen en heerlijk Italiaans eten

De Mambo reisleiding heeft voor deze zonnige vakantie een te gek activiteitenprogramma samengesteld. Ga mee wraksnorkelen, hiken, maak een sunset boottocht of beklim de Monte Capanne en kom bij tijdens een relaxte stranddag op het gouden zandstrand bij Camping Lacona Pineta. Op Elba is het ultiem genieten! En dan hebben we het nog niet over het Italiaanse ijs en de overheerlijke pizza’s en pasta’s...

Stel je eigen reis samen

Bij Mambo kun je je eigen ideale jongeren reis zelf samenstellen. Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping Lacona Pineta inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen.
Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Royal Class busreis
  • Transfer Pisa-Elba zoals vermeld bij Vervoer (inclusief bootovertocht)
  • Activiteitenpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Elba reizen en ter plaatse de activiteiten bijboeken die jij wilt. Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet op Elba leuke leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten met je reisgenoten!

Elba

Het zonovergoten eiland Elba is onderdeel van de prachtige ‘Toscaanse Archipel’ en is een beschermd natuurgebied. De prachtige baaien met mooie stranden, de azuurblauwe zee, de groene bergen en kleine vissersdorpjes vormen het decor van deze toplocatie. Het eiland biedt talrijke mogelijkheden voor mooie hikes, waaronder de beklimming van de Monte Capanne, de hoogste berg van het eiland. Aan de prachtige, grillige kustlijn met pittoreske baaien en stranden kunnen we volop genieten van watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen, snorkelen en duiken. Onze camping ligt aan de mooiste baai van het eiland! Op Elba is alles aanwezig voor een gezellige, actieve, culturele en zonnige vakantie!

Combineer Elba met een rondreis!

Combineer je vakantie in Elba met de backpack rondreis door Italië! In twee weken tijd ontdek je op deze manier de mooiste plekken van Italië. Wanneer je twee reizen wilt combineren, neem dan contact met ons op, op het telefoonnummer 033-80 80 801.

Score van deze reis

Bekijk alle 5 review(s)