Strandvakantie Toscaanse Kust

Highlights van deze reis

  • Mooie brede stranden én de boulevard van Viareggio
  • Prachtige cultuursteden Pisa, Lucca en Florence
  • Uitgaan: beachparties, clubs en kleine barretjes
  • Uniek: met de trein naar Cinque Terre

Score van deze reis

Bekijk alle 10 review(s)
Foto's
Locatie

Cultuursnuiven met zand tussen je tenen

Zon, strand, lekker eten én een uitzicht om nooit te vergeten. Mamma Mia! Dit is pas vakantie! Ga mee op deze jongerenreis naar Viareggio: een bruisende badplaats, met Florence, Pisa en Lucca om de hoek. Vanuit Camping Paradiso loop of fiets je op je gemakje door een pijnboombos naar het brede zandstrand. Het is hier genieten! Ga je lekker zonnen of doe je mee met het beachvolleybal toernooi?

Toscaans tafelen: la dolce vita

Met deze Mambo jongerenvakantie ga je het echte Toscane beleven. Van Toscaans Tafelen tot slenteren door de smalle straatjes van Lucca. De Scheve Toren van Pisa kan natuurlijk niet overgeslagen worden. Wie heeft de meest originele pose? De toren recht duwen doen echte Mambo-ers natuurlijk niet!

Betovered Florence

Ga je mee op excursie naar Florence? Een Nederlandstalige Florence gids vertelt je van alles over deze prachtige stad. Geen suffe jaartallen-opsomming, maar leuke wetenswaardigheden over deze mooie stad.

Sportief? Voor wie zin heeft!

Zin in een sportief uitje? Ga mee met de trein naar Cinque Terre en wandel mee langs de pittoreske dorpjes die tegen een steile rotswand zijn opgebouwd. Of wandel mee in de Apennijnen, een prachtig berggebied in het achterland.

Mooie zonsondergangen en kampvuurtjes op het strand

Nergens is het beter nagenieten van een zonnige dag dan  bij een kampvuur op het strand met een pizza en een prosecco. Lekker bijlkletsen en en samen plannen maken voor de volgende dag. Waar heb je zin in? 

Stel je eigen reis samen

Je kunt je ideale jongeren reis zelf samen! Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping Paradiso inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Royal Class Touringcar
  • Transfer Pisa-Viareggio v.v.
  • Excursiepakketpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Viareggio afreizen en ter plaatse de activiteiten bijboeken die jij wilt. Vrijheid blijheid! Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet in Viareggio leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten met je reisvrienden! 

Combineer Viareggio met Elba

Wat je ook kunt doen is je vakantie naar Viareggio combineren met een actieve vakantie op het eiland Elba.  The best of both worlds! Wil je twee of meer aansluitende reizen combineren? Neem contact met ons op en bel 033-8080801, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Score van deze reis

Bekijk alle 10 review(s)