Rondreis Jamaica 15 dagen

Highlights van deze reis

  • Homestay bij de Maroons
  • Hiken in de groene Blue Mountains
  • Nachtleven in Kingston verkennen
  • Chillen in een houten hutje op zee (Pelican Bar)
  • Mogelijkheid om het festival Reggae Sumfest mee te maken
Foto's
Locatie

Verrassende rondreis op reggae beats in chill modus

Het Caribische eiland Jamaica staat bekend om de easygoing lifestyle, de prachtige kusten met kraakhelderblauw water en natuurlijk de swingende reggae muziek. De meeste toeristen komen naar Jamaica om te genieten van een strandvakantie langs de noordkust. Maar het echte Jamaica leer je pas kennen als je het hele eiland rondreist. Onze rondreis door Jamaica is een afwisseling van muziek, ontmoetingen met de Rastafari en het bergvolk de Maroons, relaxen op tropische stranden en genieten van de prachtige natuur. Hiken in de kleurrijke Blue Mountains en watervallen beklimmen zorgen voor de nodige inspanning, waarna je weer kunt bijkomen op één van de vele hagelwitte stranden. Wanneer je weer opgeladen bent, kun je tot in de vroege uurtjes genieten van de erfenis van Bob Marley, Reggae all the way! Bob’s muziek zal nog lang in je geheugen blijven. “Let’s get together and feel allright….”. Samen met je medereizigers beleef je een Jamaicaans avontuur om nooit te vergeten!

Wanneer je reist in Jamaica dan schakel je al snel een tandje terug. Jamaicanen beantwoorden alle vragen met “Ja man, no problem” en vinden alles chill. “This is Jamaica”. Waarom zou je je druk maken? In deze stijl reizen we ook rond in Jamaica. We genieten van alles wat we tegenkomen en ontmoeten de meeste chille mensen met dreadlocks en een joint in de mond. Jamaicanen worden pas echt wakker als het nacht wordt en de muziek aangaat. Jamaicaanse feestjes kunnen er nogal wild aan toegaan! Als voorbereiding op het Jamaicaanse nachtleven, kunnen we een Jamaicaanse dansles volgen. Wil jij leren daggeren? Wij dagen je uit!
Je avontuur in Jamaica is een perfecte cocktail van reggae muziek, mooie ontmoetingen met Jamaicans, een extreem chille vibe, feestjes om nooit te vergeten, dancehall, witte stranden, blauwe luchten en groene bergen. Wij weten zeker dat je verliefd op Jamaica terug naar huis keert.

One love!

 

Reggae Sumfest

Hou jij van festivals? Voor een echt geweldige Jamaica beleving kun je je rondreis Jamaica uitbreiden met een Festival extension. Reggae Sumfest is een geweldig festival, wat van 15-21 juli 2018 plaatsvindt in Montego Bay. Lokale helden en internationale grootheden komen naar Montego Bay om op te treden! Geniet samen met vakantievrienden en locals van de beste beats!