Actieve vakantie in Kroatië

Vanaf € 312,50 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Mooie camping op loopafstand van Pakoštane
  • Ligging tussen 3 nationale parken in
  • Camping aan zee
  • Te gek activiteitenprogramma
  • De mooiste zonsondergangen

Score van deze reis

Bekijk alle 7 review(s)
Foto's
Locatie

Aan zee, tussen 3 Nationale Parken in!

Ga mee naar 4-sterren camping Kozarica op loopafstand van het leuke vissersdorp Pakoštane. Vanuit je tent loop je zo naar de zee. De zonsondergang is het hoogtepunt van de dag! 

Unieke ligging

De ligging van de camping is ideaal ten opzichte van natuurgebieden, waar onze activiteiten plaats zullen vinden. Op de Zrmanja Rivier kun je de mooiste kayaktocht van je leven maken en de mountainbiketocht bij de Krka watervallen is spectaculair. 

Kroatië op z'n mooist

Dalmatië is Kroatië op z’n mooist! Een betoverende kustlijn met honderden eilandjes, prachtige baaien met mooie strandjes, een achterland met waanzinnige natuurgebieden en mooie historische steden met smalle straatjes. Paklenica Nationaal Park, Krka Nationaal Park en de Kornati eilanden liggen in de directe omgeving. 

Onvergetelijke avonturen

In samenwerking met een professionele Kroatische buitensportorganisatie bieden we jou de mogelijkheid om de mooie natuurgebieden op actieve wijze te verkennen. Op de Zrmanja Rivier kun je de mooiste kayaktocht van je leven maken en de mountainbiketocht bij de Krka watervallen is een uitdagende manier om deze populaire watervallen en het nationale park eromheen te verkennen. 

Sunset paddle, hiken: kies je activiteit

Wanneer je het activiteitenpakket bijboekt (vooraf €105, - ter plaatse €115,-), dan heb je deze geweldige activiteiten alvast geboekt! Ter plaatse kun je bij de reisleiding een aantal extra activiteiten en excursies bijboeken, zoals wandelen bij de Plitvice meren, hiken in Paklenica National Park, een bezoek aan Zadar en een sunset paddle naar een mooi eilandje voor de kust van Pakoštane.  

Stel je eigen reis samen

Je kunt je eigen ideale reis samenstellen. Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping Kozarica inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen.
Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Royal Class busreis
  • Zelf een vlucht regelen en een transfer bij Mambo
  • Activiteitenpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Pakoštane reizen en ter plaatse de activiteiten bijboeken die jij wilt. Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet in Pakoštane leuke leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten met je reisgenoten! 

Combineer Pakoštane met een rondreis!

Combineer je actieve vakantie in Pakoštane met de backpack rondreis door Kroatië of met de actieve rondreis Croatian Adventure. Wanneer je de Croatian Adventure wilt combineren met een week Pakostane, dan is het niet nodig om het activiteitenpakket bij te boeken.  Deze toffe plekken bezoek je namelijk al tijdens de Croatian Adventure. Natuurlijk zijn er nog genoeg andere activiteiten te doen vanuit Pakostane en een paar dagen bijkomen op het strand is natuurlijk ook niet verkeerd! In twee weken tijd ontdek je op deze manier de mooiste plekken van Kroatië. Wanneer je twee reizen wilt combineren, neem dan contact met ons op, op het telefoonnummer 033-80 80 801.

Score van deze reis

Bekijk alle 7 review(s)

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis