Actieve vakantie in Kroatië

Highlights van deze reis

  • Mooie camping op loopafstand van Pakoštane
  • Ligging tussen 3 nationale parken in
  • Je tent staat op 20 meter van zee
  • Te gek activiteitenprogramma
  • De mooiste zonsondergangen

Score van deze reis

Bekijk alle 5 review(s)
Foto's
Locatie

Aan zee, tussen 3 Nationale Parken in!

Ga mee naar Camping Kozarica **** op loopafstand van het leuke vissersdorp Pakoštane. Onze tenten staan op slechts 20 meter van zee. Vanaf onze plek heb je schitterend uitzicht over eilandjes in de azuurblauwe zee. De zonsondergang is het hoogtepunt van de dag! 

Unieke ligging

De ligging van de camping is ideaal ten opzichte van natuurgebieden, waar onze activiteiten plaats zullen vinden. Op de Zrmanja Rivier kun je de mooiste kayaktocht van je leven maken en de mountainbiketocht bij de Krka watervallen is spectaculair. 

Kroatië op z'n mooist

Dalmatië is Kroatië op z’n mooist! Een betoverende kustlijn met honderden eilandjes, prachtige baaien met mooie strandjes, een achterland met waanzinnige natuurgebieden en mooie historische steden met smalle straatjes. Paklenica Nationaal Park, Krka Nationaal Park en de Kornati eilanden liggen in de directe omgeving. 

Onvergetelijke avonturen

In samenwerking met een professionele Kroatische buitensportorganisatie bieden we jou de mogelijkheid om de mooie natuurgebieden op actieve wijze te verkennen. Op de Zrmanja Rivier kun je de mooiste kayaktocht van je leven maken en de mountainbiketocht bij de Krka watervallen is een uitdagende manier om deze populaire watervallen en het nationale park eromheen te verkennen. 

Sunset paddle, hiken: kies je activiteit

Wanneer je het activiteitenpakket bijboekt (vooraf € 99, - ter plaatse € 105,-), dan heb je deze geweldige activiteiten alvast geboekt! Ter plaatse kun je bij de reisleiding een aantal extra activiteiten en excursies bijboeken, zoals een wandelen bij de Plitvice meren, hiken in Paklenica National Park, een bezoek aan Zadar en een sunset paddle naar een mooi eilandje voor de kust van Pakoštane.  

Stel je eigen reis samen

Je kunt je eigen ideale reis samenstellen. Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping Kozarica inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen.
Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Royal Class busreis
  • Zelf een vlucht regelen en een transfer bij Mambo
  • Activiteitenpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
  • Maaltijdpakket naar keuze
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Pakoštane reizen en ter plaatse de activiteiten en maaltijden bijboeken die jij wilt. Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet in Pakoštane leuke leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten met je reisgenoten! 

Combineer Pakoštane met een rondreis!

Combineer je actieve vakantie in Pakoštane met de backpack rondreis door Kroatië of met de actieve rondreis Croatian Adventure. Wanneer je twee reizen wilt combineren, neem dan contact met ons op, op het telefoonnummer 033-80 80 801.

Score van deze reis

Bekijk alle 5 review(s)