Highlights van deze reis

  • Meest waanzinnige zonsondergang
  • Tent with a view
  • Tussen Rovinj en Porec
  • Vlakbij leuke stadje Vrsar
  • Uitgaan dichtbij de camping
  • Nachtleven van Porec verkennen

Score van deze reis

Bekijk alle 2 review(s)
Foto's
Locatie

Ziplinen, coctails en waanzinnige zonsondergangen!

Op Camping Orsera in Vrsar staan de Mambo tenten op een geweldige plek We kijken uit over een prachtige baai met azuurblauw water en mooie eilandjes. Je geniet op deze jongerenreis van de meest waanzinnige zonsondergangen!
Vrsar ligt in Istrië, het noorden van Kroatië. Onze camping heeft niet alleen een fenomenaal uitzicht, ook het leuke stadje Vrsar met gezellige restaurantjes en bars is op loopafstand, Hier kun je tot laat cocktails drinken en dansen. Vrsar ligt tussen het schilderachtige Rovinj en het toeristische Porec, met o.a. Club Byblos en het nieuwe waterpark Aquacolors.

Suppen, duiken, ziplinen

Ga mee op jongerenvakantie naar Vrsar: dé perfecte uitvalsbasis voor een afwisselende strandvakantie. De zee nodigt je uit om te gaan suppen, kayakken of duiken. Wanneer we actief wllen zijn kunnen we gaan mountainbiken over de Parenzana trail of gaan ziplinen en daarna afkoelen in het nieuwe waterpark Aquacolors.

Strike a pose: Rovinj

Wil je ook een vleugje cultuur tijdens je jongeren vakantie in Istrië? Ga dan mee met de boot naar Rovinj. Wist je dat Rovinj de meest gefotografeerde plek van Europa is? Je zult zien waarom!

Cocktails en beachclubs

Na alle actie en excursies wil je natuurlijk ook lekker ontspannen en uitgaan tijdens je vakantie. Op loopafstand van de camping vind je Beach Club Casanova en Club Dionys, waar je lekkere cocktails kunt drinken en waar regelmatig leuke feestjes zijn. Op deze geweldige Mambo bestemming ga je een afwisselende vakantie beleven. Voor ieder wat wils!

Stel je eigen reis samen

Je kunt je ideale jongeren reis zelf samenstellen! Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping Orsera inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Bus- of vliegreis (inclusief transfers) 
  • Beachpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
  • Maaltijdpakket naar keuze
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Vrsar afreizen en ter plaatse de activiteiten en maaltijden bijboeken die jij wilt. Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet in Vrsar leuke leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten.

Score van deze reis

Bekijk alle 2 review(s)