Backpackreis 17 dagen

Vanaf € 1.020,00 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Backpacken in Kroatië en Montenegro
  • Ruige kusten, mooie steden, lekker chillen
  • Kayakken in het fjord van Kotor
  • Het onontdekte Durmitor
  • Bijkomen op het eiland Korcula
Foto's
Locatie

Balkan Backpack Adventure

Met onze rugzakken per openbaar vervoer op zoek naar de mooiste plekken van Kroatië & Montenegro. Dit wordt een mooi avontuur waarbij we spannende oude steden, ruige natuur, een magisch fjord en een betoverende kustlijn met talloze eilandjes ontdekken. We gaan regelmatig van de gebaande paden af, voelen de adrenaline door ons lijf stromen tijdens activiteiten in de bergen en komen ook terecht op gezellige (beach)party’s. Heb je niet genoeg aan een twee weken Kroatië & Montenegro? Verleng je rondreis dan met een week strand op onze camping in Pakoštane!
Onze Kroatië & Montenegro rondreis begint in Šibenik, vlakbij de Krka watervallen. We ervaren meteen dat Kroatië wonderschone natuur heeft. De volgende dag reizen we naar Makarska, een favoriete plek van jonge Kroaten. Hier beleef je de mooiste party’s tot diep in de nacht. Nadat we op de mooie stranden zijn bijgekomen, reizen we naar Kotor in Montenegro. Dit historische stadje ligt in een magisch fjord, dat we per kayak, te fiets en te voet kunnen verkennen. Als we denken dat we al op de mooiste plek van onze rondreis beland zijn, staat er een nieuw avontuur op het programma. Durmitor National Park, met de spectaculaire Tara Canyon, laat ons met de ogen knipperen. Wow... wat een paradijs! Met liefde trekken we de wandelschoenen aan om dit berggebied te verkennen. Na het actieve deel van deze reis staat Dubrovnik op het programma. Loop over de oude stadsmuur en beleef het nachtleven in Club Revelin. Je bent niet in Kroatië geweest zonder eilanden bezocht te hebben. Per bus en boot reizen we naar het eiland Korcula. Op een mooie plek vlakbij de oude stad van Korcula hebben we even de tijd om bij te komen van alle indrukken tot nu toe. We blijven hier 2 nachten aan zee en kunnen o.a. een gezellige BBQ organiseren. Onze rondreis door Kroatië & Montenegro sluiten we af in de havenstad Split. Hier kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op! Zoek de hoogte op en geniet van het uitzicht, ‘shop till you drop’ en vermaak je in het bruisende uitgaansleven.

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis