Highlights van deze reis

  • Verken Kroatië in Backpack-style
  • Geniet van de Krka watervallen
  • Ga op pubcrawl in Split
  • Wandel over de muur in Dubrovnik
  • Genieten aan zee op Korcula
Foto's
Locatie

Backpack rondreis Kroatië

Kroatië is helemaal ‘hot’. Spannende oude steden, ruige natuur en een betoverende kustlijn met talloze eilandjes maken dit land al jaren tot een topbestemming voor Mambo reizigers! Wij bieden jou de mogelijkheid om op een avontuurlijke manier de beste plekken van Kroatië te verkennen. Waarbij we van de gebaande paden afgaan, maar ook terechtkomen in de mooiste steden, die je niet wilt missen. Heb je niet genoeg aan een weekje Kroatië? Verleng je rondreis dan met een week strand op onze camping in Pakostane of ga voor iets meer actie en kies voor de Croatian Adventure

Mambo reisleider

Onze Mambo reisleider neemt je mee op avontuur in het zuiden van Kroatië. Je reisleider is een avontuurlijke reiziger, die graag een groep enthousiaste reizigers mee op avontuur neemt. Hoewel onze reisleider je allerlei tips & informatie zal geven over de reis, is hij/zij geen gids. Wel weet hij/zij welke activiteiten en excursies gaaf zijn om te doen en zorgt voor insider informatie om je op het juiste feestje terecht te laten komen. Tijdens je Kroatië rondreis heb je alle vrijheid om te doen wat je wilt. Wil je een museum bezoeken, terwijl de rest van de groep liever een terrasje pakt? Geen probleem! Je reisleider helpt je om er voor jou zo optimaal mogelijke reis van te maken. 

Backpack rondreis

We reizen met onze backpacks per lokale openbaar vervoer bussen en ferries. Ons avontuur begint in Sibenik, dé uitvalsbasis om de mooie Krka watervallen te ontdekken. Onze volgende stop is de bruisende havenstad Split. Hier kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op! Zoek de hoogte op en geniet van het uitzicht, ‘shop till you drop’ en vermaak je in het bruisende uitgaansleven. Na een lange busrit langs de mooie Kroatische kust komen we aan in Dubrovnik, helemaal in het zuiden van Kroatië. De ommuurde binnenstad is prachtig en je kunt als je wilt een wandeling over de stadsmuur maken. Per ferry reizen we naar het eiland Korcula. Zoek een mooi plekje uit, want je uitzicht zal gevuld zijn met talloze zeilbootjes, eilanden, azuurblauw water en voor de gelukkigen dolfijnen. Op een mooie plek vlakbij de oude stad van Korcula hebben we even de tijd om bij te komen van alle indrukken tot nu toe. We blijven 2 nachten op Korcula en kunnen o.a. een gezellige BBQ organiseren. Per boot en bus reizen we vervolgens naar het knusse stadje Trogir, waar we de laatste avond met een Kruškovac toosten op een geslaagd avontuur!