Highlights van deze reis

  • Rondreis langs machtige fjorden
  • Mooiste treinritten en boottochten
  • Optioneel: 2-daagse kayaktocht in Nærofjord
  • Gletsjertocht in Jostetal
  • Noorse steden Oslo en Bergen

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)
Foto's
Locatie

Ontdek de machtige fjorden van Noorwegen

In Noorwegen raak je zwaar onder de indruk van de ruige hoogvlaktes, diepblauwe gletsjers, stille meren, imponerende fjorden en schilderachtige dorpjes. Mambo heeft een rondreis dwars door het fjordengebied! Elke reisdag tijdens deze rondreis is een ware belevenis. Deze rondreis staat in het teken van natuurbeleving. Per trein, bus en boot reizen we rond, met onze trekkerstentjes in onze backpacks. We overnachten op mooi gelegen campings én midden in de natuur. We dagen je uit om de machtige fjorden per kayak en te voet te verkennen en bieden je diverse opties voor spectaculaire activiteiten, zoals raften en gletsjerwandelen. Bijkomen van alle actie kun je in de hottub. 

Optioneel bij te boeken: 2-daagse zeekayaktocht Nærofjord 

De 2-daagse zeekayaktocht is het absolute hoogtepunt van je reis! Deze is vooraf bij te boeken! Onder begeleiding van lokale gidsen van een professioneel buitensportbedrijf, waar we al decennia mee samenwerken, gaan we het Nærofjord en het Aarlandsfjord verkennen. De eerste dag kayakken we in het nauwe Nærofjord naar ons basecamp. Hier zetten we onze tentjes op voor twee overnachtingen. De tweede dag gaan we per kayak het Aarlandsfjord vanaf het water bewonderen. 
Optioneel vooraf bij te boeken voor €335. Ter plaatse bij te boeken voor €360.
Tijdens deze 2-daagse tocht zijn alle maaltijden inbegrepen (1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner)

Kampeerrondreis

Deze backpackrondreis wordt aangeboden voor de leeftijdscategorie 21-29 en 25-35 jaar op basis van overnachting in tenten op campings. In Bergen verblijven we 1 nacht in een hostel. Het reizen met een backpack is verplicht. Hou er rekening mee dat de (lichtgewicht)koepeltentjes en kampeermaterialen verdeeld zullen worden over de backpacks van de reizigers. Houd hiervoor dus ruimte over in je backpack.

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)