Wintersport Hinterglemm 16-19 jaar ...

Vanaf € 502,50 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • 270 kilometer aan pistes
  • In het leukste skigebied van Oostenrijk
  • Après-skiën in de Goaßstall
  • Samen met wintersporters van je eigen leeftijd
  • Overnachten in gezellig Jeugdhostel
  • Langste skitocht van Oostenrijk (68km)
Foto's
Locatie

270 kilometer piste aan je voeten

Saalbach-Hinterglemm is het coolste skigebied voor jongeren! Perfect geprepareerde pistes en een levendige après ski. Je houdt geen tijd over om te slapen! In Hinterglemm ontmoet je reisgenoten van je eigen leeftijd. Samen maken we er een onvergetelijke week van.

Saalbach-Hinterglemm is een en al uitdaging

Saalbach-Hinterglemm is voor alle wintersporters een fantastisch skigebied. Hou je van mooie tochten vol afwisseling? Hier ben je op je plek! Hang je liever in het Funpark? Er zijn hier meerdere funparks, waar je je uit kunt leven. Zelfs een verlicht Funpark, zodat je ’s avonds je tricks ook nog kan oefenen. Je kunt je wintersportvakantie zo invullen als je zelf wilt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht over de pistes of daagt je uit om mee te gaan op de Ski Marathon (68km). Aan het einde van de dag spreken we af in een leuke après ski bar, waar we een actieve dag feestelijk afsluiten.

Iedereen kan skiën of snowboarden

Heb je nog nooit geskied of gesnowboard? Geen probleem! Je kunt ski- of snowboardles bijboeken en op zondag starten met je eerste les. Je zult al snel merken dat je de blauwe pistes wel aan kunt. Ben je een ervaren skiër of boarder? Er zijn zeker meerdere reizigers uit je groep met ervaring. Hoe leuk is het om met elkaar op pad te gaan? Het skigebied is zo uitgestrekt dat je elke dag wel een andere uithoek op kunt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht. Bij goede en verse sneeuw kun je als expert mee op een mooie off piste tocht onder leiding van een lokale gids (optioneel). Het gevoel van zweven over de verse poedersneeuw geeft een magisch effect! Wil jij je ski- of snowboardkunsten laten zien? De freestylers kunnen zich compleet uitleven in de verschillende funparks met waverides en ramps.

 

 Wintersport Saalbach

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis