Highlights van deze reis

  • Eigen Mambo huis in snowboard style
  • Winter-BBQen in de tuin
  • Après-Skiën met je reisgenoten
  • Woonkamer met chill area en flatscreen
  • Skiën en snowboarden op de gletsjer

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)
Foto's
Locatie

Vakantie in een chill Freeride-WG huis

In Kaprun hebben wij in februari ons eigen Mambo huis voor een supergezellige ski- & snowboard vakantie met skiërs en boarders van je eigen leeftijd. In het Freeride-WG kom je meteen in een relaxte wintersportsfeer. We hebben slechts plekken voor 16 personen per week, dus wees er snel bij.

Freeride-WG huis

Het tijdelijke Mambo huis is in snowboardstyle ontworpen. De slaapkamers en de ruime woonkamer zijn zo ontworpen dat er ruimte is voor een actieve én chille vakantie. De woonkamer heeft een flatscreen en chille bank, dus je kan lekker relaxed een snowboardfilmpje kijken als je even zin hebt in ontspanning.

Programma

Onze reisleiding maakt er samen met jullie een geweldige week van. Overdag zijn we natuurlijk op de pistes te vinden en maken we mooie tochten door het skigebied. Geen paniek, je hoeft hier geen specifieke ervaring voor te hebben. Natuurlijk moeten we ook de après-ski in Kaprun verkennen. Prosit! Geen zorgen voor de volgende morgen: De reisleiding verzorgt elke dag het ontbijt en kookt 3x in de week een gezonde en voedzame maaltijd. Cool hoogtepuntje: de winterBBQ in de tuin! We verwachten wel dat je af en toe je handjes laat wapperen en helpt met ontbijtbordjes klaarzetten, koken en afwassen. Op de andere dagen kunnen we een restaurant opzoeken of een pizzaatje happen tijdens de après ski in Paletti. Net waar we zin in hebben.

Sneeuwzeker

De Kitzsteinhorn gletsjer (3.029 m) maakt Kaprun tot een sneeuwzekere wintersportbestemming. Het hele jaar door kun je hier skiën en snowboarden. Voor freeriders zijn hier afwisselende routes en freestylers kunnen zich uitleven in drie snowparks met o.a. de grootste superpipe. De “Kitz” maakt onderdeel uit van het Zell am See – Kaprun skigebied.

Voor alle niveaus

Ben jij een gevorderde of nog beginnende skiër/boarder? Maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom in Kaprun. Dankzij de brede pistes is dit gebied prima geschikt voor beginners en uitdagend genoeg voor gevorderden. Je kunt altijd ski- of snowboardles bijboeken en/of buiten de lessen om met je reisgenoten en de reisleiding op pad.  

Wintersport Kaprun

 

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)