Highlights van deze reis

  • Ons eigen Mambo huis in Kaprun
  • Woonkamer met chill area en flatscreen
  • Skiën en snowboarden op de gletsjer
  • Après Skiën met je reisgenoten
  • Winter-BBQen in de tuin

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)
Foto's
Locatie

Relaxte wintersportvakantie vanuit het chille Freeride-WG huis

In Kaprun hebben wij in februari ons eigen Mambo huis voor een supergezellige ski- & snowboard vakantie met skiërs en boarders van je eigen leeftijd. In Freeride WG kom je meteen in een relaxte wintersportsfeer. Van de slaapkamers tot de ruime woonkamer met flatscreen en chille bank, waar je een snowboardfilmpje kunt kijken. Alles in huis is in snowboardstyle ontworpen. We hebben slechts plaats voor 16 personen per week, dus wees er snel bij.

Kaprun Overzicht Piste 

Onze reisleiding maakt er samen met jullie een geweldige week van! Overdag zijn we natuurlijk op de pistes te vinden en maken we mooie tochten door het skigebied. Ook gaan we de après ski in Kaprun verkennen! De reisleiding verzorgt elke dag het ontbijt en kookt 3x in de week een gezonde en voedzame maaltijd (we verwachten wel dat je helpt bij ontbijt klaarzetten, koken en afwassen). Ook organiseert de reisleiding een heerlijke winterBBQ in de tuin! Op de andere dagen kunnen we een restaurant opzoeken of een pizza happen tijdens de après ski in Paletti.
De Kitzsteinhorn gletsjer (3.029 m) maakt Kaprun tot een sneeuwzekere wintersportbestemming. Het hele jaar door kun je hier skiën en snowboarden. Voor freeriders zijn hier gevarieerde routes en freestylers kunnen zich uitleven in drie snowparks met o.a. de grootste superpipe. De “Kitz” maakt onderdeel uit van het Zell am See – Kaprun skigebied. Ben jij gevorderd of nog beginnend skiër/boarder? Het maakt niet uit! Iedereen is van harte welkom in Kaprun. Je kunt ski- of snowboardles bijboeken en buiten de lessen om met reisgenoten en de reisleiding op pad. Dankzij de brede pistes is dit gebied prima geschikt voor beginners, maar zeker ook uitdagend voor gevorderden. 

Wintersport Kaprun

 

Score van deze reis

Bekijk alle 4 review(s)