Highlights van deze reis

  • Het coolste skigebied van Oostenrijk
  • 270 km aan pistes
  • Veel meer te doen dan skiën en snowboarden
  • Volg ski- of snowboardles op je eigen niveau
  • Gastvrij pension middenin Saalbach

Score van deze reis

Bekijk alle 34 review(s)
Foto's
Locatie

Jetzt geht's Los!

Ga mee naar het leukste skigebied van Oostenrijk en beleef gegarandeerd een wintersportvakantie vol uitdagingen op en buiten de piste. Met 270 kilometer aan uitdagende pistes is het skigebied Saalbach-Hinterglemm de perfecte plek voor een onvergetelijke wintersportreis. In Saalbach ontmoet je boarders en skiërs van je eigen leeftijd en kan je helemaal los gaan op de pistes. En natuurlijk ook daarbuiten: de reisleider laat je de alle must-do’s en must-see’s van de regio zien!

Skiën en snowboarden in Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm is voor alle wintersporters een fantastisch skigebied. Freeriders kunnen hier mooie tochten maken en freestylers kunnen zich uitleven in het Funpark. Je kunt je wintersportvakantie zo invullen als je zelf wilt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht over de pistes of daagt je uit om mee te gaan op de Ski Marathon (68km). Aan het einde van de dag komen we weer gezellig samen en proosten we op een geslaagde dag vol sneeuwfun.

Voor beginners en experts

Heb je nog nooit geskied of gesnowboard? Geen probleem! Je kunt ski- of snowboardles bijboeken en op zondag starten met je eerste les. Je zult al snel merken dat je de blauwe pistes wel aan kunt. Ben je een ervaren skiër of boarder? Er zijn zeker meerdere reizigers uit je groep met ervaring. Hoe leuk is het om met elkaar op pad te gaan? Het skigebied is zo uitgestrekt dat je elke dag wel een andere uithoek op kunt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht. Bij goede en verse sneeuw kun je als expert mee op een mooie off piste tocht onder leiding van een lokale gids (optioneel). Het gevoel van zweven over de verse poedersneeuw geeft een magisch effect! Wil jij je ski- of snowboardkunsten laten zien? De freestylers kunnen zich compleet uitleven in de verschillende funparks met waverides en ramps.

Dutch Week 2022

Ga mee feesten op het grootste aprés-ski feest van Saalbach! Ook met Dutch Week 2022 is Mambo weer van de partij en jij bent uitgenodigd! Gedurende de hele week zijn er in heel Saalbach feesten en is het gezelliger dan ooit in heel het dorp. Tijdens de reis met vertrekdatum van 19 maart 2022 zullen we, nadat we losgegaan zijn op de pistes, los gaan bij Dutch Week. Omdat we het voor jou lekker makkelijk willen maken, krijg je bij deze reis een 4-daags toegangsbandje voor Dutch Week. Dit zit al in de reissom inbegrepen. Let op, dit geldt alleen voor het vertrek van 19 maart 2022.

Score van deze reis

Bekijk alle 34 review(s)

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis