Highlights van deze reis

  • Skiën en snowboarden in perfect skigebied
  • Leukste après ski van Oostenrijk
  • Verblijf in het leukste pension van Saalbach
  • Pension Alpensport± 9,2 op Zoover
  • Perfecte reis voor beginners en gevorderden

Score van deze reis

Bekijk alle 14 review(s)
Foto's
Locatie

Ski & Snowboard vakantie 20-35 jaar

LAST-MINUTE AANBIEDING! 
Extra reis 17 maart: inclusief Dutchweekend Saalbach
Nu van € 712,50 voor € 599,- incl. busreis

Wegens de grote belangstelling voor onze reis naar Saalbach bieden we een extra reis aan; inclusief toegang tot het Dutchweekend Saalbach event. 

De Mambo wintersport groepsreis voor 20-35 jarigen bevindt zich in het populaire skigebied Saalbach-Hinterglemm. In Saalbach verblijven we in het sfeervolle Pension Alpensport (op Zoover beoordeeld met een 9,2!), gerund door Robert en Simone. Hier ontmoet je andere boarders en skiërs en kun je je iedere dag uitleven op en naast de pistes.

Saalbach

Saalbach-Hinterglemm heeft voor wintersporters alle ingrediënten voor een ultieme wintersportvakantie! Ruim 200 kilometer aan uitdagende pistes, funparken, off piste mogelijkheden én de beste après ski van Europa! Ook ´s avonds kun je je uitleven in één van de discotheken in Saalbach.
We gaan lekker de hele dag boarden of skiën, van elkaar leren en samen met een gids de mooiste off pistes plekjes ontdekken (optioneel) om lekker te kunnen ‘zweven’ op de verse poedersneeuw! Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de freestylers die zich willen gaan uitleven in de diverse funparks die hier te vinden zijn. Ook de beginnende wintersporter kan prima bij ons terecht, wij werken samen met een Oostenrijkse ski & snowboard school. Lessen worden aangeboden op elk niveau en door Nederlandse of Engelsstalige leraren.

Wintersport Saalbach

Score van deze reis

Bekijk alle 14 review(s)