Wintersport Saalbach 16-19 jaar ...

Vanaf € 522,50 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Samen met wintersporters van je eigen leeftijd
  • 270 kilometer aan pistes
  • Beste après-ski van Oostenrijk
  • Overnachten in gezellig Jeugdhostel
  • Langste skitocht van Oostenrijk (68km)
Foto's
Locatie

Een en al uitdaging in het coolste skigebied van Oostenrijk

Saalbach-Hinterglemm is hét skigebied voor jongeren. Met 270 kilometer aan uitdagende pistes en een geweldige après-ski vind je hier de perfecte mix voor een ideale wintersportvakantie. Samen met reisgenoten van je eigen leeftijd en onze reisleiding ga je een geweldige week tegemoet. Overdag zoveel mogelijk genieten van de sneeuw en aan het einde van de dag lekker feesten in een leuke après-ski bar.

Sneeuw en gezelligheid in Oostenrijk

’s Ochtends wil je natuurlijk direct nadat de liften open zijn de pistes op. Het is heerlijk om afdalingen te maken op net geprepareerde pistes. Samen met je nieuwe vakantievrienden en onze reisleiding kun je mooie tochten gaan maken in het uitgestrekte skigebied. Je kunt alle kanten op. Hou je meer van Freestylen? Er zijn een aantal funparks waar je je uit kunt leven! Je vult je wintersportvakantie in zoals je zelf wilt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht over de pistes of daagt je uit om mee te gaan op de Ski Marathon (68km). Aan het einde van de dag spreken we af in een leuke après-ski bar, waar we de sneeuwdag feestelijk afsluiten.

Voor beginners en experts

Heb je nog nooit geskied of gesnowboard? Geen probleem! Je kunt ski- of snowboardles bijboeken en op zondag starten met je eerste les. Je zult al snel merken dat je de blauwe pistes wel aan kunt. Met een beetje doorzettingsvermogen lukt het je om aan het einde van de week een tochtje te maken met je reisgenoten.

Ben je een ervaren skiër of boarder? Er zijn zeker meerdere reizigers uit je groep met ervaring. Hoe leuk is het om met elkaar op pad te gaan? Het skigebied is zo uitgestrekt dat je elke dag wel een andere uithoek op kunt. Onze reisleiding neemt je graag mee op een tocht.

Wintersport Saalbach

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis