Wintersport Saalbach 16-19 jaar ...

Highlights van deze reis

  • Samen met andere wintersportfanaten
  • Beste après-ski van Oostenrijk
  • Meedoen aan de ski-marathon (68km)
  • Slapen in een gezellig Jeugdhostel
  • Lessen van professionele leraren
Foto's
Locatie

Heerlijke actieve en ontspannen vakantie

Tijdens je wintersportvakantie in Saalbach-Hinterglemm ontmoet je boarders en skiërs van je eigen leeftijd en kan je helemaal los gaan op de pistes. En natuurlijk ook daarbuiten: de reisleider laat je de beste après-ski tenten van het gebied zien! Dat wordt gegarandeerd een vette #party!

Wintersportvakantie in Oostenrijk

Het gebied met verschillende wintersporten on oneindige après-ski maken Saalbach-Hinterglemm de perfecte bestemming voor een toffe wintersportvakantie. Met ruim 200 kilometer aan uitdagende pistes en off piste mogelijkheden verveel je je in Saalbach nooit! Naast het actieve programma is er uiteraard ook tijd voor ontspanning en plezier in de après-ski en het chillen in de lounge room van Steinachof Jugend-Gästehaus.

Voor beginners en experts

Samen met de gids en reisleider ontdek je de mooiste off piste gebieden (optioneel) en glijd je over de sneeuw. Wil jij de uitdaging opzoeken en je ski- of snowboardkunsten laten zien? De freestylers kunnen zich compleet uitleven in de verschillende funparks met waverides en ramps. Zin om een lange tocht te maken? Dan is de ski-marathon zeker een aanrader! Ook als je net met skiën en snowboarden begint, kom je zeker aan je trekken bij de lessen van de Nederlandse of Engelstalige leraren.

Wintersport Saalbach