Strandvakantie in Spanje

Highlights van deze reis

  • Op loopafstand van bruisend L'Estartit
  • Mooie stranden en disco om de hoek
  • Gezellig uitgaansleven op het bekende Engelse plein
  • Geweldige watersportactiviteiten
  • Ga mee op excursie naar wereldstad Barcelona

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Dé leukste badplaats aan de Costa Brava

Ahh... España! Tijdens deze jongerenreis verblijven we op loopafstand van het L'Estartit met z'n brede zandstranden en gezellige centrum. Je vindt in de autovrije straten vele leuke winkels en restaurantjes en het bruisende Engelse Plein met gezellige kroegen en terrassen. Een stapavond begint vaak hier en eindigt in Maxims, vlakbij de camping.
De baai en de bergen bij L’Estartit zijn ideaal om lekker actief bezig te zijn, hoog in de lucht, op of onder water. Je kunt hier perfect kitesurfen, zeekayakken, suppen, zeilen en windsurfen. Voor de kust ligt de eilandengroep Illes Medes, één van de mooiste duikplekken van Europa.

Werelds Barcelona

Ga je mee op deze jongeren vakante naar de Costa Brava? Dan kun je een bezoek aan Barcelona natuurlijk niet overslaan: we slenteren over de gezellige Ramblas, bekijken de imposante Sagrada Família en gaan op zoek naar de lekkerste tapas!

Stel je eigen reis samen

Je kunt je ideale jongeren reis zelf samenstellen. Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping Estartit, inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Bus- of vliegreis, inclusief transfers
  • Activiteitenpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslake
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar L’Estartit afreizen en ter plaatse de activiteiten bijboeken die jij wilt. Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet in L’Estartit leuke leeftijdsgenoten en deel samen de mooiste vakantiemomenten!

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)