Actief + Strand 5 dagen

Highlights van deze reis

  • Actief in de bergen en relaxen aan het strand
  • Verblijf in Esporles en C´an Pastilla
  • O.a. hiken, mountainbiken, coasteering, kayakken...
  • Fietstocht naar hoofdstad Palma de Mallorca
  • Mallorquin kookworkshop
Foto's
Locatie

Break away: weekendbreak Mallorca

Even een break nodig van je drukke dagelijks leven? Ga er tussenuit en voel je vrij op Mallorca! De ultieme ontspanning vind je door inspanning. Deze weekendbreak op Mallorca is een ideale mix van actie in de bergen, genieten van tapas en cerveza’s en chillen op het strand!

De eerste zomerzon op Mallorca

Het is heerlijk om je actieve leven steeds vroeger in het seizoen te starten en er zijn eigenlijk geen betere plekken om dit te doen dan op Mallorca.  De eerste dagen verblijven we in het leuke bergdorp Esporles en we sluiten af aan het strand van C’an Pastilla, vlakbij de hoofdstad Palma de Mallorca. 

Actie en gezelligheid 

Nog leuker is het om je ultieme belevingen met mensen met dezelfde interesse te vieren. Na afloop van een paar intense actieve dagen proosten we op sportieve prestaties en nieuwe vriendschappen. Een lang weekend actie en gezelligheid, dat moeten we vaker doen!

Puur avontuur en maximaal chillen

In het perfecte klimaat van La Isla Bonita komen alle elementen van een mooi avontuur samen: leuke mensen, uitdagende bergkammen, authentieke stadjes en dorpen, mooie stranden en heerlijke tapas en cerveza’s. Deze reis is een ideale mix van puur avontuur en maximaal chillen. En dat in één weekend!

Travel Light, reis met handbagage

Deze reis is uitstekend te doen met slechts 10 kg bagage in een kleine rugzak. Op deze manier bespaar je kosten en houdt de reis flexibel. Indien je toch extra bagage mee wilt nemen, hou dan rekening met de kosten voor ruimbagage van de airlines.