Jongerenvakantie Mallorca

Vanaf € 602,50 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Explore Mallorca the Mambo way
  • El Caminito: unieke route via authentiek paadje
  • Puur avontuur en maximaal chillen in een perfect klimaat
  • Leuke en originele activiteien
  • Ontdek plekken waar je anders nooit komt
Foto's
Locatie

Exploring Mallorca the Mambo way

Mallorca is zo veelzijdig, dat hier meer te ontdekken valt dan je op het eerste gezicht zou denken. Ontdek Mallorca tijdens deze jongerenreis 'the Mambo way', disfrutar el caminito de Mallorca! 
Het bergpaadje (El Caminito) brengt ons naar de meest authentieke en vaak magische plekjes en uitzichtpunten van Mallorca, waar je normaal niet zo snel komt.
Ga mee op ontdekkingstocht om het echte Mallorca te verkennen. Deze jongeren reis is een ideale mix van puur, authentiek avontuur en maximaal chillen. Je zult ervaren dat Mallorca veel meer te bieden heeft dan zon, zee, strand en uitgaan.
In het perfecte klimaat van La Isla Bonita komen alle elementen van een geweldig vakantieavontuur samen: leuke mensen, uitdagende bergkammen, authentieke stadjes en dorpen, mooie stranden en heerlijke tapas en cerveza’s. 

Travel Light, reis met handbagage

Deze unieke jongerenreis is uitstekend te doen met slechts 10 kg bagage in een kleine rugzak. Onderweg is er gelegenheid om met de hele groep kleding te wassen. Op deze manier besparar je kosten en houden we de reis flexibel. Als je toch extra bagage mee wilt nemen, houd dan rekening met de kosten voor ruimbagage van de airlines. We zorgen voor het vervoer ter plaatste maar zullen daar dan ook wat kosten voor in rekening brengen. 

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis