Highlights van deze reis

  • Eilandhoppen door Zuid-Thailand
  • Wildlife spotten in Kaeng Krachan National Park
  • Optioneel: trekking door Khao Sok met overnachting in hangmatten in de jungle
  • Adembenemende onderwaterwereld
  • Ervaar het lokale leven in Moken Village
  • Wakker worden in een tentje op het strand
Foto's
Locatie

Perfecte mix van strand, natuur & het lokale leven

Denk je bij een rondreis door Zuid-Thailand ook gelijk aan hagelwitte stranden, azuurblauwe zeeën en duizenden palmbomen? Yes, dat gaat met deze rondreis werkelijkheid worden! We reizen van het ene eiland naar het andere en genieten van zon, zee & strand met een cocktail in de hand. Naast deze tropische belevenis heeft Zuid-Thailand nog veel meer moois te bieden. We trekken de jungle in van het Khao Sok National Park en spotten wildlife samen met onze gids in het grootste natuurpark van Thailand: Kaeng Krachan National Park.

Perfect voor je eerste backpack reis

Ben je een beginnende wereldreiziger? Dan is Thailand de ideale bestemming om te starten! Ook als je al wel wat gewend bent dan is deze reis perfect voor jou. We gaan tijdens deze reis echt van de gebaande paden en komen op plekken waar je zelf niet snel zou komen. Hoe gaaf klinkt het om in een tentje in het grootste natuurpark van Thailand te overnachten? Wakker worden met de geluiden uit de jungle, wie wil dat nou niet. Natuurlijk starten we onze reis in de levendige hoofdstad van Thailand, Bangkok. We vkunnen Bangkok met de tuktuk, de longtailboat en per fiets verkennen. Een goede manier om kennis te maken met het leven van de Thai.

Tropische stranden en eilandhoppen

Na de trekking door het Kaeng Krachan National Park reizen we naar de tropische eilanden Koh Tao en Koh Phangan om de komende dagen eens flink te chillen en de onderwaterwereld te bewonderen. Vervolgens verplaatsen we ons van het strand naar de natuur in Khao Sok. Ga mee op een 2-daagse trekking (optioneel) en vindt samen met je gids de perfecte spot om te overnachten in de jungle, waar we onze hangmat ophangen. Na dit avontuur duiken we in het lokale leven van de Moken op de paradijselijke Surin eilanden. We worden hier wakker in ons tentje door de opkomende zon en het geluid van de zee, genieten toch?!