Highlights van deze reis

  • Fietsen in Bangkok
  • Trekking in de bergen bij Chiang Mai
  • Verblijf in o.a. drijvend hotel, beach resort, hutjes
  • Feesten tijdens Full Moon Party: de grootste beachparty ter wereld!
  • Rondreizen met jongeren van je eigen leeftijd

Score van deze reis

Bekijk alle 3 review(s)
Foto's
Locatie

Jungle trekking en feesten op de Full Moon party!

Thailand is al jaren de nummer één verre vakantiebestemming! Wanneer je voor het eerst een verre reis wilt maken, is Thailand ideaal, maar ook voor ervaren backpackers is Thailand één van de leukste bestemmingen voor een rondreis.

Ontdek het échte Thailand

Natuurlijk bezoeken we een aantal hoogtepunten die je echt niet mag missen, maar we gaan ook van de gebaande paden af om het échte Thailand te verkennen. Deze reis biedt afwisseling en veelzijdigheid en je komt al snel in aanraking met het chaotische leven in Bangkok. De hoofdstad van Thailand kunnen we met de tuktuk, de longtailboat en per fiets verkennen. De tegenstellingen tussen de armoedige Khlongs en de mooie paleizen zullen je bijblijven.

Tempels en wilde olifanten

Na deze overweldigende ervaring stappen we in de bus naar de oude hoofdstad Ayuthaya, om onder leiding van een hippe gids de eeuwenoude tempels en ruïnes te bewonderen. Met de nachttrein reizen we vervolgens naar het noorden van Thailand om te voet de traditionele bergstammen in afgelegen dorpen te kunnen ontmoeten. Pas op! Hier kun je olifanten tegen het lijf lopen, een toffe ervaring.

Slapen in een drijvend hotel

Via de indrukwekkende brug over the rivier Kwai, reizen we per longtailboat naar ons drijvende hotel. Hier nemen we een duik in de junglerivier. Als dit geen vakantiegevoel is!

Relaxen op een bounty eiland

Na alle ervaringen hoef je alleen nog maar te relaxen op een prachtig bounty eiland. Wat een straf! Ons paradijs aan het einde van de reis is het backpackerseiland Ko Pha Ngan, met stranden om bij weg te dromen en bekend vanwege de grootste beachparty ter wereld: de Full Moon Party, die wil je zeker niet missen!

Score van deze reis

Bekijk alle 3 review(s)