Highlights van deze reis

  • Fietsen in Bangkok
  • Drijvend hotel River Kwai
  • Chillen in Erawan watervallen
  • Trekking in de bergen bij Chiang Mai
  • Relaxen op Ko Chang

Score van deze reis

Bekijk alle 5 review(s)
Foto's
Locatie

Thailand is al jaren de nummer één verre vakantiebestemming!

Wanneer je voor het eerst een verre reis wilt maken, is Thailand het ideale reisdoel. Maar ook voor ervaren backpackers is Thailand één van de leukste bestemmingen voor een rondreis. Natuurlijk bezoeken we een aantal hoogtepunten die je echt niet mag missen, maar we gaan ook van de gebaande paden af om het échte Thailand te verkennen. Deze reis biedt afwisseling en veelzijdigheid en je komt al snel in aanraking met het chaotische leven in Bangkok. De hoofdstad van Thailand kunnen we met de tuktuk, de longtailboat en per fiets verkennen. De tegenstellingen tussen de primitieve Khlongs en de mooie paleizen zullen je bijblijven. Via de indrukwekkende brug over the rivier Kwai, reizen we per longtailboat naar ons drijvende hotel, waar we een duik kunnen nemen in de junglerivier. Als dit geen vakantiegevoel is!

Ontdek de prachtige Thaise eilanden en stranden

Na deze unieke ervaring stappen we in de bus naar de oude hoofdstad Ayuthaya, om onder leiding van een vlotte gids de eeuwenoude tempels en ruïnes te bewonderen. Met de nachttrein reizen we vervolgens naar het noorden van Thailand, om te voet de traditionele bergstammen in afgelegen dorpen te kunnen ontmoeten. Pas op! Hier kun je olifanten tegen het lijf lopen, een ervaring die je niet wilt missen. Na alle ervaringen hoef je alleen nog maar te relaxen op een prachtig bounty eiland. Wat een straf! Ons paradijs aan het einde van de reis is het eiland Ko Chang. Dit tropische eiland heeft leuke restaurantjes, barretjes en stranden om bij weg te dromen!

Onze reisleiders nemen je mee op reis

Bij Mambo zit reizen in het bloed, wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Dat laten we niet graag aan anderen over! Soms slaan we linksaf waar anderen rechts gaan en kijken we altijd nog even om het hoekje of een straatje verder. Je weet maar nooit..

Score van deze reis

Bekijk alle 5 review(s)

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis