Rondreis per trein 22 dagen

Vanaf € 1.392,50 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Unieke Interrail route door 6 landen in Oost- en Midden-Europa
  • Bezoek aan het indrukwekkende Auschwitz-Birkenau
  • Hiken door het prachtige Tatragebergte in Slowakije
  • Sziget festival in Boedapest
  • Chillen aan het Balaton meer
  • Afsluiting bij Lake Bled met opties om te raften, kajakken en canyoningen
Foto's
Locatie

Oost-Europa Interrail 22 daagse rondreis

De Oost-Europa Interrail is perfect voor een backpackreis met een kleiner budget. We reizen met de trein door de afwisselende landschappen van Duitsland, Tsjechië, Polen, Slowakije, Hongarije en Slovenië. Elk land, waar we doorheen reizen, heeft zijn eigen gewoontes, gebruiken en lokale lekkernijen. Laten we proberen om in elke land iets lokaals te proberen. Schrijf Palinka uit Hongarije en Trdelník uit Tsjechië maar alvast op! Onderweg stappen we uit om vele bijzondere plekken te ontdekken. We nemen je mee naar natuurgebieden, waar je anders niet zo snel zou komen. Ken je het Tatragebergte in Slowakije al? Wist je dat je in de omgeving van Bled in Slovenië perfect kunt raften? Voor actievelingen die van afwisseling houden is deze Interrail rondreis ideaal! Ook komen we in grote steden, die een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Maar ook in steden en dorpen waar de tijd nog lijkt stil te staan. Neem Krakau, een stad vol historie waar zelfs paard en wagen je nog van de ene naar de andere plek kan brengen. Hier is ook nog veel van het oorlogsverleden te zien. Dichtbij Krakau ligt namelijk het indrukwekkende concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau. Een bezoek maakt ongetwijfeld veel indruk. 

Sziget Festival

Tijdens deze Oost-Europa Interrail reis zijn we in Boedapest als het Sziget Festival daar plaatsvindt. Op één van de twee eilanden die middenin de stad liggen wordt dit festival georganiseerd. Er zijn veel verschillende podia met hun eigen muziekstijlen en er gebeuren vaak grappige, onverwachte en hele creatieve dingen. We kunnen een dagkaart kopen om samen het festival te bezoeken, wat eigenlijk een must is als je hier toch bent! Nog een leuk weetje: de Balkan Interrail groep van 21 juli is hier dan ook, ga samen los op de vetste beats en deel je reisverhalen met elkaar!

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis