Zuidelijk Afrika rondreis 19 dagen ...

Vanaf € 1.212,50 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Wildkamperen in de bush
  • Wildlife spotten in de mooiste natuurparken
  • Adrenalinekicks bij Victoria Falls
  • In een uitgeholde boomstam de Okavango Delta in
  • Slapen onder de sterrenhemel op een zoutvlakte

Score van deze reis

Bekijk alle 2 review(s)
Foto's
Locatie

Adventure in het Wild

Ga mee op avontuur in Zuidelijk Afrika en beleef waanzinnige momenten die je nooit meer zult vergeten. Oog in oog met nijlpaarden, leeuwen, luipaarden, buffels en olifanten. In een uitgeholde boomstam de Okavango Delta bekijken en wildkamperen midden in de bush, onder de sterrenhemel slapen op een immense zoutvlakte en gewekt wordt door de mooiste zonsopgang die je ooit gezien hebt. Olifantenspotten in Chobe, adrenalinekicks bij de Victoria Falls, bijzondere balancing rocks aanschouwen in Matopos, olifantrijden of met leeuwen rondlopen in het Antelope Park. Het is slechts een kleine greep uit de eindeloze mogelijkheden tijdens deze rondreis door Zuid Afrika, Botswana en Zimbabwe. Je kijkt je ogen uit en komt SD kaartjes tekort om het wild goed op de foto te krijgen. Kansen genoeg om de Big Five te spotten! We reizen per bus van Pretoria naar Botswana en steken bij Vic Falls de grens over met Zimbabwe. We nemen tenten en matrassen mee (slaapzak zelf meenemen) en zetten ons kamp op de mooiste plekken op, vaak aan de oever van een rivier. Een paar keer tijdens de reis slapen we in een echt bed, in een eenvoudig hutje of hostel. Onze Zuid Afrikaanse gids zorgt voor goede maaltijden en de begeleiding van de gehele reis. Hij spreekt Engels, maar omdat Afrikaans op Nederlands lijkt kun je waarschijnlijk ook prima communiceren in het Afrikaans/Nederlands.

De reizen met aankomst 2 augustus 2018 en 26 oktober 2018 worden in omgekeerde volgorde uitgevoerd, dus beginnend in Harare en eindigend in Pretoria

Activiteitenpakket € 300, ter plaatse te voldoen 

Om jou een complete reis met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding aan te kunnen bieden inclusief Soweto tour in Johannesburg, Okavango Delta trip, bush camp experience Makgadikgadi Pans en een volle dag bezoek aan Matopos Nationaal Park, voldoe je ter plaatse € 300 contant aan de reisleiding. Hiermee zijn de meest bijzondere belevenissen al inbegrepen in je reis. Ter plaatse betaal je tevens US$ 210 voor alle maaltijden (m.u.v. lunches en diners in Victoria Falls en diner laatste avond) aan de begeleiding. Naast deze vaste bijkomende kosten heb je nog de keuze uit een aantal optionele activiteiten, waarin je vrij bent om te kiezen wat je wilt.

Score van deze reis

Bekijk alle 2 review(s)

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis